intervjuad i podd igen…om sex

Varning varning varning!
Att lyssna på detta kräver nog lurar på och kanske inte är säkert med andra i din närhet. Troligtvis NSFW (Not Safe For Work) eller med familjen….men kanske med din partner?

En tisdag i juni klev jag in i en poddstudio för att bli intervjuad och samtala om sex.
Jag har uttryckt en önskan om att prata mer om sex och japp, det blev en massa saker sagt här som inte alls många känner till eller kanske inte ens vill veta. (?)
Vågar du lyssna till hela avsnittet så vill jag gärna höra av dig om du har frågor eller bara vill ropa heja, heja! Och om du inte vill/vågar lyssna så är du varmt välkommen att kommentera även det. Det kanske inte är ett lyssnande som passar för dig idag eller så sitter det klockrent in i dig och din njutning just nu.

Samtalet blev ett väldigt fint och öppet och lekfullt utforskande mellan poddtjejerna i podden Lussna Nu! , Lady och Lufsen, och mig 😉
Initialt fick jag frågan om jag ville vara anonym eller vara Tess i podden.
Jag valde att vara Tess. (Om inte hade de nog kallat mig Mrs Red – för mina röda lockar….)

Lyssna via länken ovan eller här!
Bilden på mig med stolen är plåtad av bästa Fotograf Sandra Bosdotter – tveka inte att slänga av dig ett plagg eller två för hennes foto-projekt HUD. Eller följ henne på Insta!
Happy listening <3

PS: Väldigt många avslöjanden i denna podd som många inte känner till,
eller kanske inte vill veta……..
…så lyssna såsom känns bäst för dig <3

PS2: Här hittar du till Lussna Nu egna hemsida och till inlägget om mig 😉

20 Comments

 1. Ewaluvan

  Heja, heja ? Kommer på mig själv att vara lite pryd! Bra att du ”skakar@ om mig ?

  Reply
  • therese@mabon.se

   Haha, härlig återkoppling! Att få vara någons omskakare ? är fint att få vara!!

   Reply
 2. Helena Roth

  Jag ska lussna jag. 🙂
  Återkommer därefter, var så säker.
  <3

  Reply
 3. Liw

  Jag har nu lyssnat på den trevliga och öppna intervjun du bjöd på.
  Du pratar väldigt avslappnat och ärligt om ämnet sex, som folk allmänt är väldigt blygsamma att prata om men som ju är såå naturligt. 🙂
  Det lät spännande med dina energiorgasmer och din mans förmåga att komma först och spruta lite senare 😉

  Reply
  • therese@mabon.se

   Tack för kommentaren. Den uppskattas av mig. Och säkerligen av programledarna likaså.
   Ja, jag vill ju vara så öppen och avslappnad som jag kan i detta ämne (bland många andra tabu-iga) för att dels för mig själv visa synligt och tydligt att skam-kappan inte finns kvar. Även om den i vår “sociala karta” alltid kommer att göra det. Men vi behöver ju inte tro på att den är korrekt, eller hur?

   Ja, mina energiorgasmer är något som jag fått kontakt med senaste månaderna. Jag har varit i närheten några gånger tidigare, men först nu kan jag locka fram dem nästan när jag vill. Jag vet vart jag behöver gå och göra. Och om kontexten är rätt så är de bara att plocka som lågt hängande frukter….
   Om jag skulle säga till dig att orgasmen sitter i hjärnan och inte i könet…så kanske du förstår att det är möjligt även för män att få många orgasmer utan utlösning. Så bara att träna på för oss alla!
   Jag gör nog ett eget blogginlägg om detta med orgasmer så småningom. Ska bara läsa klart Emily Nagoskins bok “Come as you are”. Som är ett bra boktips!!

   Reply
   • Liw

    Ja skriv gärna mer om energiorgasmerna ? Är ju jättespännande!

    Reply
 4. Emma

  Va intressant. Va roligt för dig 🙂

  Reply
  • therese@mabon.se

   Tack, ja det är roligt! Utmanar dig att lyssna och kommentera.

   Reply
 5. Tomas Hammar

  Hej Tess!
  Superbra intervju, avslappnad, öppen och utan filter. Jag blir glad varje gång vi kastar av oss skamfilten kring sexualitet.
  Kan säga att din oro kring ålder, erektion och utlösningskontroll är obefogad. Det funkar utmärkt även vid 60. Det blir bara något längre tid mellan utlösningarna. Talar av egen erfarenhet. Har tillämpat det sedan 2013 och kan absolut inte tänka mig att gå tillbaka.

  Kan jag be dig skriva ner de bloggar/hemsidor du berättade om i intervjun? Hann inte med att skriva ner dem.

  Annars, hejarop och vågen från mig!

  Reply
  • therese@mabon.se

   Tack fina Tomas för en sån omfattande feedback – det gör mig glad att jag lyckades med att vara avslappnad och öppen som var min intention.
   Haha, nåja, så stor är ju inte min oro, men jag känner andra som hyser den så jag ville mest belysa att den finns.

   Jag kommer att ta delar av podden och berätta mer om dem här på bloggen, och då kommer mina länktips med även då. Min ambition är att de kommer ut under resten av sommaren som mer djupdykande tips.

   Tusen tack för hejarop och vågen!!
   Bamsekram

   Reply
 6. Sara Modig

  Heja, hejar på dig här också! Så grymt avslappnad, självklar, skamfri och inspirerande du är i din berättelse om ditt och ert sexliv. När jag lyssnar på dig får jag bilden av ett glas bubblande ädel champagne framför mig. En champagnecoupe, så klart! Skål för livet, lusten och sexet!

  Reply
  • therese@mabon.se

   Åh, ja, bubblande och befriande såsom bubblorna kan röra sig ut i alltet. Skål på fina dig och oss ???

   Reply
 7. Markus

  Inledningsvis så får ni alla ett hejarop, heja!

  Och min reflektion över programmet, över din berättelse tänkte jag berätta i en kortfattad berättelse från mitt liv och min sambos liv.

  Först vill jag säga att jag har följt dig och Lussna i ca.4 månader. Och det ni gör är fantastiskt och hjälper mig att sätta några ord och tankar rätt i mitt liv, eller i vårat liv! Så tack.

  Så podden, till en början så blev min reaktion att det är ju exakt samma som jag och min sambo upplever just nu. Fast ändå inte.
  För vi blev ett par för ca. 11 månader sen, vi har känt varandra i ca.4 år (arbetskollegor) och haft en tidigare romans för ca.2 år sen.
  Men sen första gången vi sågs så har de alltid funnits en absolut tillit till varandra. En känsla vi inte känt med någon annan vi träffat i våra liv.

  Inledningsvis från vi blev ett par så har vi av tidigare erfarenheter sagt att vi absolut inte vill ha ett nytt förhållande, min övertygelse om ärlighet för mig själv och så ärlig jag var mot min omgivning gjorde att jag inte passade in i ett förhållande.
  I tron om att ett förhållande hade sina normer sina förväntningar så var det inget för mig, det hade jag testat mig fram till i två längre förhållanden. Lika så för min sambo.
  Men vår tillit till varandra var nått speciellt. Våran attraktionskraft för varandra gjorde att vi inledde en sexuellrelation och för oss båda, högst omedvetet men ändå uttalat till varandra om ärlighet så testade vi vart gränsen gick hos varandra. I absurdum!
  Hur mycket vågar jag berätta om mina tankar, mina fantasier, mina lustar, mina innersta nyfikenheter, jag kastar mig ut med öppet hjärta utan hämningar… Exakt så kände vi båda utan att kunna sätta ord på de just då. Hur man ska leva, hur man ska hantera och värdera varandra och viktigast, sig själv. Och där exakt där så finner vi varandra, via ärligheten och sexet.
  Och jäklar vad vi fann oss själva.
  Jag har aldrig haft sex innan jag träffade dig har jag sagt varje gång sen vi inledde detta den här gången, visst jag har stoppat snoppen i folk men aldrig sex! !
  Vi gjorde allt, gör allt, testar allt… fortfarande idag. Vi får inte nog av varandra.

  Vi har idag haft sex i över 250 dagar i sträck, förutom nån gång där vi likt dig och din man inte sovit på samma plats.
  Men dom dagarna har vi istället haft sex via videosamtal, telefonsamtal, bilder, sms och allt sånt. Våran lust för livet, för varandra har bara börjat och vi ser ingen begränsning eller hejd på det.
  Vi låter varandra vara exakt som vi vill, så vi blir bättre personer för oss själva och ur det kommer det så mycket glädje, känslor och lust!

  Ingen av oss har tidigare i livet varit speciellt sugna på sex eller intresserade av det, utåt, mot våra tidigare partners. Men de vi framför allt inte har varit är ärliga mot oss själva.

  Så med insikten av att en ”vanlig” relation med normer och ideal är inget vi söker eller nått vi vill ha gick vi in i en relation tillsammans, att testa hur långt en annan människa verkligen stannar om man bara gör och säger vad man exakt tycker och känner. Vårat svar så här snart ett år senare och snart 300 dagar i rad med sex är att om man gör som man känner, är ärlig av hela sitt hjärta mot sig själv så kommer den andra människan stanna livet ut. Eller iaf till livet vill än något annat.

  Och denna kanske något röriga text är bara en topp av vad din berättelse i deras podd fick mig att tänka på, och känslan/viljan av att ni alla skulle få höra att även vi haft en för oss otroligt oväntad resa i livet.
  Och det är den resan jag på nått vis fann mig i att vi upplever ju samma sak. En oförklarlig känsla, en lust i ärlighetens namn.

  Ha det fint. / Markus.

  Reply
  • therese@mabon.se

   Wow….tack för din otroligt fina och öppna kommentar och berättelse. Ni verkar ha det härligt och underbart. Och så otroligt fint att just ni funnit varandra. Och att ni visar att fler får uppleva denna “lust i ärlighetens namn”. Även vi är mer öppna med varandra i våra fantasier och önskemål. Och tar ett steg i taget.
   Ha det fint du och ni med,
   Kramar till er

   Reply
 8. John Johansson

  Det går endast att lyssna via iTunes och jag har Android

  Reply
  • therese@mabon.se

   Hej John! Själva bilden ovan är från SoundCloud. Så den borde funka att lyssna på även i Android eller via webben.
   Håller tummarna!

   Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. WOW = Well Orgasmed Woman – Therese Tess Mabon - […] intervjun med Lussna Nu-tjejerna  berättar jag bland annat att jag får energiorgasmer och att jag kan uppleva dessa helt…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *