Come closer…

by | Mar 19, 2015 | Artiklar | 0 commentsVaknar varje morgon med en frisyr värdig en Marge Simpson lookalike. I en tidigare dröm har månen ropat högt till mig: COME CLOSER!  Under tiden drar stjärnorna mig i håret. Inte underligt att håret växer så det knakar. Jag är lycklig att få vara här och nu i min kropp. Och när jag vill  – då kommer jag närmare. Närmare dig också. Inte bara månen. 

Inlägg 19/100 i bloggutmaningen #blogg100. 

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. har du provat frigörande andning? | Therese Mabon - […] Jag fortsätter vid nästa frigörande andning att lämna jorden. Nu vet jag hur jag tar mig dit. Ett par…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Relationscoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation? 

Vår app - The Lovers

Är det dags att vattna gräset där du står?
I vår app får du hjälp att göra det.

Nyhetsbrev

Vill du få upplyftande utmaningar och inspirerande ord med kärlek från mig?

Facebook Pagelike Widget