har du varit stolt över dig idag?

by | May 23, 2016 | Artiklar, Coaching | 0 comments

Det har jag. Jag har haft en lång dag i uppdrag. Där jag idag bland annat har skuggat en kollega. Och hållt mig öppen och nyfiken för att se vad som kommer och hur jag tar emot det.  Mitt på eftermiddagen hade jag även bokat in en stunds coaching med Roger och det var kanonbra. Insikter och reflektioner. Samtidigt som jag fick tillfälle att tänka tillsammans med ett skarpt intellekt som jag även vet kommer att hålla mig ansvarig. Ansvarig för det jag har sagt. Ansvarig för att ta nästa steg och göra det som mitt hjärta ber mig om. Att fortsätta göra mig själv stolt. Tack för den leveransen Roger!!

Under dagen har det även varit ett ämne som vi (jag och kollegor) vid flera tillfällen har varit i. Om att vara sann mot sig själv. Om att inte vika från den man är. Om att vara stolt över sig själv för att jag står upp för mig själv. Precis så.

Och när jag senare sätter mig i bilen för hemfärd – vilken låt kommer ur högtalarna till mig? Jo, Proud av Heather Small. Sammanträffande inte bara i låtens textinnehåll utan kanske främst för att det är en låt som Roger valde till en gemensam låtlista.
Sammanträffande eller Synkronicitet?

I look into the window of my mind
Reflections of the fears I know I’ve left behind
I step out of the ordinary
I can feel my soul ascending
I am on my way
Can’t stop me now
And you can do the sameWhat have you done today to make you feel proud?
It’s never too late to try
What have you done today to make you feel proud?
You could be so many people
If you make that break for freedom
What have you done today to make you feel proud?

Still so many answers I don’t know
Realise that to question is how we grow
So I step out of the ordinary
I can feel my soul ascending
I am on my way
Can’t stop me now
And you can do the same

What have you done today to make you feel proud?
It’s never too late to try
What have you done today to make you feel proud?
You could be so many people
If you make that break for freedom
What have you done today to make you feel proud?

We need a change
Do it today
I can feel my spirit rising
We need a change
So do it today
‘Cause I can see a clear horizonWhat have you done today to make you feel proud?
So what have you done today to make you feel proud?
‘Cause you could be so many people
If you make that break for freedom
So what have you done today to make you feel proud?
What have you done today to make you feel proud?
What have you done today
You could be so many people?
Just make that break for freedom
So what have you done today to make you feel proud?

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *