10 steg – nummer 8

by | Sep 11, 2016 | Artiklar | 0 comments

“Loving people live in a loving world. Hostile people live in a hostile world. Same world.”

Kärleksfulla människor lever i en kärleksfull värld. Fientliga människor lever i en fientlig värld. Samma värld. 

Hur du ser på din tillvaro, med de “glasögon”/perspektiv/liknande, avgör hur din värld ser ut för dig? Vilken är den normen som du utgår från när du kika på något som du känner är annorlunda och inte normalt? Är du medveten nog att kunna vända blicken tillbaka mot dig själv för att förstå varför du ser på världen på just det sätt du gör?
Och har du funderat över om det är så att du faktiskt kan påverka HUR du väljer att se på världen. Se på den och hur du väljer att vara i den. För visst är det samma verklighet för oss alla, men beroende på det bagaget som vi har samlat på oss i livet ser vi på saker och ting olika.

Kan du få syn på varför du ser på din tillvaro på ett visst sätt. Och om du vill förändra det…vilket är det första steget du ska ta mot ditt nya sätt att vara och se din värld?

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *