K A E L

by | Oct 20, 2016 | Artiklar | 0 comments

För ett par år sedan gick jag i coachingsamtal hos Klara och det var magiska stunder vi upplevde. Båda två njöt av att träffas och se var mötet skulle leda oss. Bland annat ledde det oss till ett möte med en person som inte finns i denna verklighet. Den verklighet som jag mest verkar i.

Denna person som vi då mötte har jag träffat och känt i min närhet både före coachingen och framförallt efteråt. Och vid ett par tillfällen även sett. Så jag vet att det är en man och att han är otroligt lång med långt hår. Hans namn har kommit till mig i flera olika delar.

A E L

K A E

Och den plats där vi oftast har mötts har varit på en speciell plats nära där jag bor. Så en morgon i förra veckan när jag tog hundpromenaden till den platsen för att känna efter om vi kunde få kontakt…då fanns till och med ett meddelande på marken.

Där stod med vita bokstäver på marken:

KA KAEL

I keltiska och gaelisk historia finns namnet Kael att finna och där tillskrivs betydelsen “Mighty warrior” till namnet.  Och för er som tror på ärkeänglar så slutar flera namn på just stavelsen EL – en stavning som betyder “lysande och gnistrande/pärlande”.  När en ängel med denna kvalité åberopas med ett rent hjärta, ja då finns det inga gränser för vad du kan åstadkomma med dess hjälp. Om du tror på det förstås 😉

Jag är just nu i fasen av att bara låta mig nyfiket känna efter och se hur det känns. Och drar inga slutsatser av det jag känner. Bara känner. Och det är supersvårt.

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *