Apropå målsättningar

by | Jan 10, 2017 | Artiklar | 0 comments

Jag har ett par vänner som alltid jobbar mot mål, sätter nya målsättningar för året, och ser lite snett på oss (mig) som inte sätter såna mål som de gör. Snett som en undran om vi (jag) verkligen menar allvar – går det liksom att leva utan mål och målsättningar?

Vissa av dem sätter oerhört tydliga och mätbara mål (SMART ja alltså förkortningen SMART inte alls att det måste vara smarta mål…). Och andra är mer för upplevelser, känslor, ord, mm. Jag är inte lika målinriktad som dessa vänner så när det dök upp ett par ord i min mail om just mål så ville jag dela dem med er. Det är alltså det som står i bilden ovan.
Om att sätta mer Wow-mål är Hur-mål. Mer om känsla som ska upplevas, än en bil som ska köpas. Jag instämmer – det är mer så som jag är…

Hur är du? Mer Wow än How?

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *