om karma

by | Apr 1, 2017 | Artiklar | 2 comments

Karma betyder att det ena händer på grund av det andra……..När man talar om en persons karma menar man normalt sett en summering av den personens livsinriktning och temat för de händelser som inträffar kring honom eller henne, orsakade av tidigare omständigheter, handlingar, tankar, känslor, intryck och önskningar. Karma förväxlas ofta – felaktigt – med ett förutbestämt öde……..Det är alltid möjligt att förändra sin karma. Man kan skapa en ny karma.

De orden hoppar ut till mig när jag läser ett kapitel i slutet av boken “Vart du än går är du där”. Jag har haft ordet karma flygande runt mig ett par år, men det har inte landat i en exakthet eller i något för mig greppbart. Förrän nu.
Och det kan vara så att tidpunkten när det började flyga runt mig är första gången jag läste denna bok….

Karma – vad känner/tänker/tycker du kring det?

2 Comments

 1. Maria Björkman

  Åh… den boken har jag haft. Undrar om jag har den kvar? Greps av en tvingande lust att rusa ifrån det jag just nu håller på med för att se om jag hittar den. Har ju läst den, men så länge sedan att jag inte minns… Du fick mig att genast vilja läsa om den.

  Ja, jag tror också att en kan ändra sitt karma. Speglingar sker hela tiden, det jag ger ut får jag tveklöst tillbaka. Kanske inte nu, men så småningom. Kanske inte i en form jag genast känner igen, men med en blick i backspegeln kan jag förstå. Jag har levt så pass länge att jag börjar se mönstren.

  Tack för en fin blogg, Therese! Nu ska jag leta rätt på boken!

  Reply
  • therese@mabon.se

   Tack Maria! Hoppas du finner ditt exemplar. Förr än senare ??
   Den finns som ljudbok att finna på youtube också ?

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?