VEM får vara nära dig?

by | Jul 24, 2017 | Artiklar | 0 comments

Jag fann en lista häromdagen som listade 12 tecken på att en kvinna var en högkvalitativ kvinna – om hon uppfyllde dessa tecken.
Jag fann att när jag läste så var det inte bara en kvinna för mig utan faktiskt en person. Om en person visar upp flera av dessa tecken när jag är med den….ja då är det en person som jag gärna bjuder in till min tribe/stam. Och de som är i min stam, i min tribe – de får alla gärna vara nära mig!


Jakob Owens

Jag hoppas att du när du kikar i listan nedan, även kan nicka instämmande och se att du faktiskt har flera stycken människor i din närhet som visar dessa tecken. Uppskatta dem så snart du kan!

 


Jeremy Bishop


1.
 En person som inspirerar dig att nå stora utmaningar. En person som har tillit till att du gör rätt val och tar rätt beslut på vägen dit.

2. En person som inte är osäker kring er relation. Som vet vilket värde den själv har och inte behöver dig eller andra människor för att få det bevisat.


frank mckenna


3.
 En person som inte tror att världen snurrar runt sig. Som lever och tror på ömsesidig respekt och villkorslös kärlek.

4. En person som inte behöver dig i sitt liv dygnets alla timmar. En person som vet att alla är individer och har ett eget liv att leva. Ett liv där det finns utrymme att träffas. Och utrymme att göra din egna grej.


Alex Lambley


5.
 En person som du gärna tar med för att möta familj, vänner, kollegor. En person som du är stolt över att känna  och en person som du vilar trygg i att den kommer att möta alla dina nära och kära på det sätt som de vill bli bemötta.

6. En person som kan ta hand om sig själv. Punkt.

7. En person som är autentisk, både i sociala media och i verkliga livet. Vad du ser är vad som finns liksom. Inget skal som personen gömmer sig bakom.


Andrei Coman


8.
 En person som vet vad den vill ha i en sexuell relation. Det finns inga svårigheter att säga ja eller nej till det som den önskar just idag. Och som vågar att prata om sex och intimitet även utanför sovrummet. Det är ju inget att dölja eller hyssja ner.

9. En person som har åsikter och tydliga ståndpunkter. Som står lika stark i dessa som den även kan låta andra stå starka i sina. Som förutsätter att alla kan vara ödmjuka och lyssna till varandra. Utan att kräva att den andra ska tycka lika som den. Utan ord-krig.


Samridhhi Sondhi


10.
 En person som sällan eller nästan aldrig kommer att slänga in ett lågvattenmärke i en diskussion ni har; “åh, ni karlar” eller “typiskt tonåringar” eller liknande. En person som faktiskt förstår att varje situation är unik och inte kan dras över en kam. En person som inte tror på normen som riktvärde.

11. En person som vet vad den vill i livet. Eller i alla fall vad den inte vill. Och som faktiskt rör sig mot det som kan likna ett mål eller bort från det som kan vara det som den absolut inte vill. Tydlig i att det är rörelse, växande och lärande.


Abo Ngalonkulu

12. En person som när du är med den så känner du dig som en av de lyckligaste personerna i världen. För den här personen är inte rädd för att vara ensam. Den här personen är stark. Självständig. Och väljer att vilja vara med dig.

 

PS. Ursprungslistan finns på engelska här och handlar om kvinnor. Och alla bilder från unsplash.com

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?