vacay – Orbetello 2017 – del 1

by | Aug 2, 2017 | Artiklar | 0 comments

Nu har vi kommit hem från våra dagar i Orbetello och jag har rensat mobilen på alla foton som jag tagit, så här kommer del ett av flera inlägg om vår resa.
Bilden ovan är en underbar port där de verkligen har feng shuiat och fått en helmysig inramning av sitt hem på en av bakgatorna där vi strosade i skuggan på våra hundpromenader i byn.
Nedan följer fler bilder från fina bakgator.

Stranden Feniglia har vi besökt många dagar och vi som har vovve gillar att ta oss till den “fria” delen av stranden där det inte finns solstolar att hyra, eller en bar att handla saker i eller restriktioner för vovvarna. På bilden nedan har vi precis svängt in på Numero 4 av stranden, som nås genom att cykla genom pinjeskogen. Numero 4 heter den för att den ligger 4 km ut från fastlandet vid Ansedonia.

Visst kan väl jag få smaka lite av din pizza med salsiccia och potatis?

Ovanligt mycket drivved på stranden i år så det fanns många olika platser med solskydd att välja på – en lugn dag vill säga – och ovan ser du ett av de konstverk som skapats av det som spolats upp under vintern.

Solen och värmen tar ju inte slut för att vi kommer hem efter stranden så det är himla skönt att sitta på takterassen en stund i solen och den mjuka vinden innan det är dags för middagsbestyr. På bilden ovan tyckte maken att jag såg ut som att jag gör reklam för Peroni…

Och här är vi ute på en av våra kvällspromenader. Solen går ner runt kl 21, så lite ovant att vara hemma nu och ha ljusare kvällar igen.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *