att vara någons fantasi…

Föreställ dig att du vet att en person fantiserar om just dig.
Föreställ dig att du vet att den personen vill ha sex med dig.
Föreställ dig att du vet att den personen  vill få dig att njuta.
Föreställ dig att du vet att den personen vill njuta tillsammans med dig.

Blunda och känn i din kropp hur det känns just nu. Just nu när du föreställer dig detta. Vilka känslor dyker upp i din kropp? Kanske ett pirr?
Hos mig kommer det definitivt. Både ett pirr och en upprymdhet.

Jag är övertygad om att vi alla någon gång har upplevt att vi fantiserar på det sättet om någon, troligen flera.  Kanske samtidigt eller en i taget.
Och i den aspekten är vår fantasi en ovärderlig gåva och skatt till oss själva som vi själva kan leka med hur mycket vi vill.

Om jag nu säger att du har varit föremål för någons fantasi precis som du fantiserat om någon. Det är nödvändigtvis inte samma person. Eller så är det. Oavsett så lovar jag dig att någon fantiserat om dig. Om att få dig att njuta. Kan du låta dig tro på detta?

Jag VET att jag har varit föremål för fantasier hos flera personer. Och flera av dessa har vågat berätta för mig att de har fantiserat om mig. Bland annat alla de olika partners jag har haft, men även andra personer i min närhet. Ofta någon som har känt mig på ett eller annat sätt och varit medveten om att jag varit i ett förhållande, men ändå vågat berätta ATT de fantiserat om mig. Och det gillar jag skarpt. Då blir jag glad.

Jag har själv inte vågat berätta för någon annan än min partner. Och nu med min make så kan jag till och med berätta mer om mina fantasier om andra, det blev så mycket lättare och friare när vi öppet berättade om att vi båda fantiserar om att finna fler personer till vårt fantasi-sexliv. Det är inte längre ett tabu emellan oss, och inte en anledning till att vårt förhållande skulle skadas på något vis. Verkligen tvärtom. Vi är starkare än någonsin i vår relation. Eller vårt tredje äktenskap med varandra.

Jag kan idag längta till den dag jag vågar berätta för någon som jag fantiserar om att jag gör just det. Detaljer eller annat är inte av vikt, mer att ge denna person just den känslan jag ville att du skulle föreställa dig – att veta att någon fantiserar om dig.

Vågar du berätta?

 

6 Comments

 1. Liw

  Intressant! Vad härligt att ni är så trygga med varandra och vågar berätta om det för varandra. Det är ju att lita på varandra. Jag tror det är ganska vanligt att fantasier om andra dyker upp och betyder inte att man älskar sin partner mindre. Tror det är helt naturligt ?

  Reply
  • therese@mabon.se

   Ja, helt naturligt är det ju. Så att som vi gör just nu – dvs dyker i med huvudet före och tar långa dopp i fantasins vatten känns så befriande och än mer naturligt. Att bejaka fantasin. Testa ni med vetja 🙂

   Reply
 2. Helena Roth

  Vågar jag berätta?
  Ja. Och nej.
  Har aldrig berättat för någon att jag fantiserat om just dem.
  Har däremot berättat för människor att jag fantiserat/r.

  Du är som min trail blazer här Tess, jag lyssnar och tar in, känner efter och inspireras!

  Reply
  • therese@mabon.se

   Trail blazer – vilken ära! Jag ler och gottar mig. Kramar

   Reply
 3. Anna

  Här känner jag inte riktigt igen mig. Jag är inte pryd. Inte heller obekväm att tala om sex. Men detta får jag nog läsa några gånger till och känna efter vad jag tänker och tycker. Tack för att du vidgar mina vyer!

  Reply
  • therese@mabon.se

   Heja mig!
   Och heja dig! Ny vy, ny känsla, nytt svar ?

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

10 säsonger
88 avsnitt
Välkommen att lyssna till oss!

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?