på semester…

by | Jul 15, 2018 | Artiklar, BOOKS | 0 comments


Läser Jordan Petersons 12 Rules for Life och tar välbehövliga pauser för reflektion.
I skrivande stund har jag precis avslutat regel 9. Funderar på hur jag ska skriva om dem. Reglerna. Funderar på hur jag ska applicera dem i mitt liv. De som ännu inte är där. Vissa av dem är redan påbörjade. Fast från ett annat perspektiv.

Läsandet ger mig insikter och nya perspektiv. De ger mig även input till appen vi jobbar på. Den där appen som vi hoppas ska ge dig och din partner ett stöd i er relation. Den där appen som vi även tror kommer gagna dig i alla dina relationer. Med vänner, syskon, familj. Även om vi skapar den utifrån perspektivet: KÄRLEKSRELATIONEN.

Så här ser det ut idag från lilla balkongen mot gågatan mitt i Orbetello. Mitt under siestan. Öde och stängt. Och måsarna som hälsar stilla regndroppar välkomna. Klockan som slår varje kvart. Bålen på bigarråer, persikor och äpple. Med granatäpplejuice, is och sockerdricka. Och mina läsglasögon….

Ingen cykling till stranden för oss idag. Igår var vi på utflykt till Isola di Giglio och badbyn Campese. Mycket sol och bad. Snorkling för vissa. Lunch hos Tony. Samtal med schweiziska solstols-grannar som tipsade om BnB´s runt hörnet som mötte den längtan vi har om att bo ett par nätter ute på ön. Nästa år säger vi igen. Nästa år.

På måndag landar vi åter i stan. Då blir det staycation. Samt förstås ett fortsatt firande av vårt 20-års jubileum…som vi egentligen firar på “riktigt” den 25 juli. Heja oss!!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *