Erotiska tips från S.E.C.R.E.T.

Skriv ner alla dina fantasier, japp sexuella fantasier du har. Skriv ner dem utan att döma dem eller dem. Skriv ner dem utan att undersöka dem vidare med en massa frågor kring varje.

Det enda du ska utgå ifrån när du skriver ner dem är att de uppfyller följande “regler”:

S.E.C.R.E.T.

S = Safe – se till att du känner dig trygg i och med de fantasier du skriver ner

E = Erotic – japp, alla fantasierna bör väcka lust i dig, sexuell lust.

C = Compelling – fantasierna ska vara övertygande för dig, så att de manar dig till att vilja genomföra dem. Att du redan här låter dem gå från att bara vara en fantasi och tanke till att de blir önskningar. Önskningar som du vill uppleva.

R= Romantic – se dig själv som åtrådd och önskad i huvudrollen i dina fantasier/önskningar

E = Extatic – du som huvudrollsinnehavare i dina fantasier och önskningar, du ska självklart uppleva njutning och ha skoj i dina fantasier och på riktigt när de sker

T = Transforming -sist men inte minst, de här fantasierna/önskningarna de ska se till att något i dig transformeras, förändras, skiftar. Så att du upplever att du inte är densamma före som efter.

Din kropp – du bestämmer

En påminnelse om att det är du själv som bestämmer över din kropp, över dina fantasier och dina önskningar. Det är du som bestämmer om du vill göra denna övning. Eller om du vill dela med dig av den. Eller om du bara vill fnissa åt denna och gå vidare i ditt liv.

Kanske kan du känna en längtan efter mer lust och njutning och sexuell kraft i ditt liv. Om du längtar så tipsar jag dig om att läsa boken S.E.C.R.E.T. som är den där jag funnit tipset.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *