Hallå Sexspalter!!

Ett litet upprop till sexspalter som så snällt alltid svarar på ett inskickad fråga med att omslutande sex kan de väl avstå från just nu. Alltså den som skickat in frågan och hens romantiske partner.
I ett fåtal sexspalter kan det eventuellt finnas en uppmaning till att ha sex på annat vis än just omslutande sex. Ja, jag vet att omslutande sex för många betyder att kvinnan med sin vagina omsluter mannens penis. Men lite tråkigt och normföljande att inte komma med fler tips till läsaren/na, tycker jag. Så jag googlade just termen “omslutande sex” och fick ett par intressanta länkar som jag kikade på. Den som mest föll mig i smaken var stycket nedanför (som jag lånat ifrån bloggen: Konsten att älska) som var en del av ett längre inlägg där.

Jag drar ner honom över mig och kysser honom långsamt. Min ben är brett särade och jag rör mig under honom. Jag vet att han kan känna min fuktiga värme genom tygerna och det gör honom hård. Jag viskar att jag vill ha honom. Kläderna åker av fort och innan han vet ordet av omsluter jag honom och stönar. Jag omsluter honom från toppen till roten och gungar honom längre och längre in. Jag ber honom hålla tillbaka så att vi kan komma tillsammans, och vi gör så efter en lång, skön stund.

Från bloggen: “Konsten att älska”

Mitt upprop

Det består egentligen av att jag skulle önska att fler sexspalter vågade ta fram fler delar av det sexliv många av oss har.
Hur många sexspalter tipsar om oralsex – jo, det finns flertal som gör. Men absolut inte lika mycket som de tipsar om att avstå från omslutande sex.
Hur många tipsar om analsex – jag kan faktiskt inte minnas att jag sett någon annan än Dr Ruth tipsa om den njutning som finns att hämta där. För båda parter. Både för den som omsluter och för den som blir omsluten.

Heja alla er sexspalter som vågar föreslå även oralsex och analsex som alternativ när det “vanliga” (enligt normen gällande) omslutande sexet inte fungerar!

PS. Eller så är det så att jag har en himmelskt dålig radar vad gäller just sexspalter och har lyckats hamna i de som inte alls väcker min lust eller nyfikenhet. Tipsa mig gärna om du har några bra som du läser!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *