Intervjuad i Så kan det gå-podden

Bästa läsare, nu finns det en ny möjlighet att lyssna till mig.
Denna gång är jag intervjuad av Elin i Så kan det gå-podden. Vi pratar relationer, sex, lust, fantasins makt och mycket annat. Du får helt enkelt öppna den poddspelare du brukar använda, ta på dig lurarna (ja, det rekommenderar jag om du ska lyssna i dessa tider av hemarbete – alla kanske inte vill/vågar lyssna) klicka in till Så kan det gå podden och avsnitt 37 med mig och Elin, avsnittet heter – “Väck sexlusten till liv i ditt förhållande”.
Om du vill lyssna på Podbean gör du det i denna länk.


Visa det här inlägget på Instagram

Vågar du lyssna på mig? ? På med hörlurar och våga. Du minns väl att jag Älskar feedback – så våga kommentera också ??? och tusen tack till Elin och @sakandetgapodden för att jag fick gästa ??#Repost @sakandetgapodden with @get_repost ・・・ ÄNTLIGEN TORSDAG KÄRA VÄNNER ? Och den här gången gästar relationscoachen och bloggaren Therese Mabon – som en av er följare flitigt tipsat om efter att Therese hade revolutionerat ett 21 årigt äktenskaps sexliv vilket såklart gjorde mig himla nyfiken ??? Känns därför extra roligt att nu även ni får ta del av hennes supertips på hur man som par kan hitta tillbaka till ett lustfyllt sexliv fyllt av passion, glädje och glöd ? Ett himla härligt avsnitt fyllt av: ??‍♀️Hur lär man känna sig själv bättre? ?Hur återfår man lusten om gnistan är borta? ??‍♀️Hur fantiserar man om sex? ?Vad gör man om man som par vuxit samman för mycket? ??‍?‍??+??Hur många drömmer enligt forskningen om en trekant? ?Vad bromsar och gasar vår sexlust? ?Vad är erotisk intelligens? ?Hur tar man makten över sin lust? + massa mer ? Glad lyssning allihopa! ??? Och TACK till @storytelsverige som sponsrar veckans avsnitt ??✨

Ett inlägg delat av Therese Tess Mabon (@tessmabon) 8 Apr 2020 kl. 11:34 PDT


Och som alltid när jag vågar mig ut ur min komfortzon så blir jag extra glad av hejarop, feedback, återkoppling, kärleksbrev.

Fler intervjuer med mig finner du även här:

I ett samtal med Charlotte Cronquist – kärlekskrigaren. Länk finns i denna artikel.
Och här i ett samtal med Caspian i hans podd Ett samtal. Länk finns i denna artikel.

Sen måste jag berätta att om du missat att lyssna på mig när jag intervjuades av tjejerna i podden “Lussna Nu” så är det nog kört. Alla länkar till deras podd verkar vara brutna. Jag vet att de fick en del otrevligheter och tog ett beslut att lägga ner sin podd endast ett eller två avsnitt efter mitt. Tråkigt på ett sätt att det inte finns längre, men samtidigt en del av livet.
Men det var till denna poddlyssning som flera väninnor hörde av sig och sa att de var glada att de hade haft hörlurar på sig så de lyssnade på kontoret. Och en av dem höll nästan på att ramla av stolen 😉

Så njut när du kan i lyssnandet av mig i detta samtal med Elin. Det ska jag.

PS: Hela boklistan med mina tips till Elin finner du här!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *