Välkommen till nytt!

by | Apr 4, 2020 | Artiklar | 0 comments

Du som hittat hit förut har kanske redan förstått att en ny design varit på gång. Och du kanske redan har hunnit kika runt lite grann. Mycket är sig ju ändå lik, en del detaljer har vi inte fått på plats ännu.

Jag gillar ju Seth Godin och hans devis är ju att när en känner sig redo så ska vad man nu vill visa upp, visas upp. 
Så här är min nya design. Mer kommer. Ändringar kommer. Men en provsmak på nya färger, bilder, mm är vad jag lyfter och bjuder in till idag. 

Och till dig som hittat hit för första gången – Varmt välkommen att utforska alla mina 1 130 artiklar som jag bjuder dig på!

Kommentarer, hejarop och kärleksbrev som alltid varmt välkomna <3


PS. Nu i dessa tider av expertutlåtanden, restriktioner, olika åtgärder i olika länder och statistik kring rapporterade fall och dödsfall…..jag skriver kanske inte så mycket om det vare sig idag eller framöver. Vilket absolut inte betyder att jag inte ser allvaret i det hela. 
Jag bjuder på ett par ord om mig, och mitt oss i dessa tider:
Vi i min lilla familj har det gott, mitt i hemundervisning, distansarbete samt badrumsrenovering. Gott och slitsamt. Vi vet att vi lär oss att bli systemiskt hållbarare mitt i allt detta. Jag känner en tacksamhet att ingen av oss har drabbats av starka symptom av virusattack. Ännu. Och inte heller har någon av våra närmaste som är i riskgrupper drabbats ännu. Det känner jag mig tacksam över idag. En dag i taget. Idag vill jag även fortsätta glädjas åt min nya design.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vår app - The Lovers

Är det dags att vattna gräset där du står?
I vår app får du hjälp att göra det.

Nyhetsbrev

Vill du få upplyftande utmaningar och inspirerande ord med kärlek från mig?

Coaching

Söker du någon som kan utmana dig i att ta nästa steg i ditt liv, i din relation, i ditt professionella yrke?

Facebook Pagelike Widget