Vår App – The Lovers

Vårt bidrag till världen. I alla fall till dig och dina relationer. Med dig själv, med den/de du älskar och med många andra som du har någon slags relation med. Syskon, barn, kollegor, grannar, etc.

Vi har varit ett par under många år och har lärt oss en hel del under vägen. Vi har även samlat på oss erfarenheter genom att studera ämnet relationer, gått kurser och utbildningar samt så ofta vi kunnat, prata med andra om deras relation. Nu delar vi med oss av våra rikedomar till fler. Just nu genom vår app. Du hittar den såklart både på AppStore som på GooglePlay.

Ja, visst har vi en egen hemsida för detta, nedan ett utdrag ur vår text du finner i helhet på thelove.rs :

Ett decennium senare och vi är på väg in i femtioårs-åldern och vårt fjärde äktenskap tillsammans. Våra barn är äldre och våra karriärer har helt och hållet ändrat både intensitet såväl som riktning. Vilket ger oss mer tid att dela med oss av några av våra erfarenheter, lärdomar och den visdom vi uppnått hittills.
Vårt mål idag är att hjälpa andra par att utveckla och trivas i sin relation. Ett sätt som vi valt att göra detta är genom vår app “The Lovers”. Den ger er tillgång till verktyg och kunskap som vi har haft svårt att finna på egen hand. Vi längtar efter ett samhälle där samtal om livet och relationer är lika vanliga som samtal om vädret.
Vi skulle älska att ha er ombord på den resan, att vara nyfikna, våga ta stora steg och trivas gott i er relation. Vi tror att vi kan alla inspirera varandra. Vi tror också, som Esther Perel uttrycker det: Kvalitén i våra relationer är en indikator på kvalitén i våra liv.
Vår nyfikenhet stoppar oss inte här. Vi letar hela tiden efter nya sätt och vägar att hjälpa och förbättra vår och andras relationer.
Till vår och er tjänst,
Massor med kärlek,

The Lovers
Hunter & Tess

Klicka på bilden nedan som passar just din mobil så kan du starta ett konto och komma igång med att jobba med både relationen med dig själv och andra i ditt liv. Primärt är appen och dess innehåll riktat till dig i din romantiska relation. Vi har tagit fram innehållet och appen för par som redan är i relation och som vill “levla upp” en nivå eller två tillsammans. Fördjupa sin relation och låta den bli mer levande och hållbar.
Tveka inte att återkoppla till oss kring appen – din feedback är viktig för oss!

Vår app - The Lovers

Är det dags att vattna gräset där du står?
I vår app får du hjälp att göra det.

Nyhetsbrev

Vill du få upplyftande utmaningar och inspirerande ord med kärlek från mig?

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?

I’ll be your cheerleader.
Upplyftande utmaningar + inspirerande ord till din inbox med kärlek från mig.
Anmäl din epostadress idag. Jag lovar att ta hand om vår relation. Idag, imorgon, i övermorgon.