the connection D 2

by | Feb 23, 2016 | Artiklar | 0 comments

Såhär skrev jag på Instagram efter att jag kom hem från morgonens pass på MInds Unlimited och ledarkursen.

Tacksam för en lekande och läkande morgon hos Minds Unlimited. Rörelse. Är en av mina insikter idag. Hastighet. En annan. Och en mjuk påminnelse om mina cdf’s. Soft. Powerful. Maximizing out of ❤️

En annan insikt är att detta, att upptäcka mig själv i relation med andra, är en del av mig som jag nyfiket vill leka mer med. Jag vet att maken kommer säga: Du har den effekten på andra, du vet det. Och så svarar jag någon annan som undrar hur jag kan tycka att det är så lätt att vara tillsammans med andra: Det är så befriande för jag behöver inte förstå vad de andra förstår, och jag behöver inte heller veta deras sanningar, och inte heller tro på dem. 

….och så ligger det en öppning där. Som en litet nyckelhål till en skattkista. Och en blixtrande tanke. Tänk om jag faktiskt kunde få veta VAD det är som händer i andra när vi möts. Att jag frågar och nyfiket utforskar tillsammans den effekt jag har på andra. Jag tror att jag är en skatt på spåren…

Mycket handlar om att kunna kliva in i någon annans skor och känna och uppleva det som just de gör. Vill du träna dig på det? Kika på denna korta video, An Empathy Video that Asks you to Stand in Someone else´s Shoes.

Tacksam Tess

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. om jag leker med Karpmans teori | Therese Tess Mabon - […] dag två i The Connection – ledarutbildningen vid Minds Unlimited – berörde vi Karpmans teori. Och jag leker vidare…
  2. effekt – Therese Tess Mabon - […] Och när jag såg bilden och läste texten – då kände jag mig hemma. Min make har i flera…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *