dag 4 av 100…hur ska det gå?

by | Mar 4, 2016 | Artiklar | 2 comments

Detta är mitt andra år som jag deltar i utmaningen #blogg100 och jag vet idag att jag inte vet varifrån jag kommer att få styrkan att skriva varje dag. Men att jag litar på att den finns där. Varje dag eller nästintill. I alla fall så att den kommer finnas för 100 inlägg.

Förra året lyckades jag med 100 blogginlägg, men inte ett om dagen. Vissa var publicerade i förväg, vissa blev i efterhand in-petade på en dag då jag missat. Och i år undrar jag hur det kommer att se ut när jag kikar tillbaka där i juni och se hur det blev. Kanske som en vindlande landsväg?

photo-1451337516015-6b6e9a44a8a3photo cred to Andrew Ridley, Unsplash

 

Så idag sprang jag på dessa tips på Medium av Jon Westerberg, “how to publish 6 blogposts every week”.

Och undrar nu om jag kanske ska prova nummer två och tre på Jon´s lista,
2. Sketch out your blogposts one week ahead.
3. Review your day´s post the night before.

Vilka är dina tips för att lyckas med att blogga 100 dagar i rad? Dela gärna med dig!

 

2 Comments

  1. Marie

    Jag har en toppenchoach som peppar mig ??

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *