Från fester via yoga till festival

by | Mar 13, 2016 | Artiklar, Coaching | 0 comments

Min vecka har varit händelserik. Eller – I have been busy!

Fester, firanden, yoga, hundpromenader, bloggande, målande av Mandala, möte med ny möjlig uppdragsgivare, toning, hårklippning, volontärande, fotomodellande, ledarkursande, minglande med blivande mentorskollegor, gudinnemys, yasuragi bad, The International bar och sist men inte minst – en eftermiddag och tidig kväll på en festival i stan.

Urban Burn Stockholm – The Bizarre Star Bazaar – där alla som deltar är medskapande till hela festivalen, jag kallar det för festival i alla fall. Och det är som en mindre variant av Burning Man ifall du vet vad det är. Jag har varit nyfiken på just Burning Man så när detta event dök upp i mitt flöde och vi samtidigt i min Theory U-hub diskuterar hur vi kan komma tillsammans för att dela med oss av det vi har lärt oss så kändes det verkligen som att slå två flugor i en smäll.

Dels att få uppleva och dels att få dela med sig – som en medskapare. Som en bonus att få träffa hela Hubben in flesh. Och känna på den kollektiva intelligensen fysiskt. Nu bidde det inte riktigt så, men Michael, aka Captain Future, och jag var på plats och genomförde en Case Clinic/Coaching circle med Deep Listening.

Och bonusen var även att på plats hänga med Bibi och Mikael som jag inte träffat på år och dag. De hade skapat ett mänskligt bibliotek och det hoppas jag att de kan använda vidare i flera sammanhang.

Bilderna nedan får summera fredag och lördag. Och yes, idag bidde det två inlägg för att komma ikapp – i fredags postade jag inget alls.

img_4653.jpg img_4655.jpg img_4656.jpg

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *