När valutan är kärlek och tacksamhet då är jag rik

by | Mar 26, 2016 | Artiklar | 0 comments

Häromkvällen läste jag ett blogginlägg av Marie och jag blev så oerhört glad. Vilka fina ord som Marie skrivit om mig. Jag kände mig stormrik och sa till maken att tänk om valuta ändå var kärlek och tacksamhet och det vi ger till andra människor i form av oss själva och inte en monetär pryl eller tanke. Då är jag så otroligt rik kände jag. Och även en känsla av att Marie samtidigt blir rik. När hon ger detta till mig.

Och så började jag återigen att tänka på en av mina stora inspirationskällor, Therese Tess Mabon, en fantastisk kvinna som strålar, fullkomligt strålar och som får andra att stråla
Tess har fått mig att tro på mig själv igen, sakta men säkert, hon fick mig att börja blogga här, hon har väckt min lust att skapa: att handarbeta, måla och dreja.
Tess har fått mig att börja läsa igen (inte bara mina vanliga deckare) och att tänka. Min hjärna har varit helt utbränd, jag har sedan ett par år svårt att koncentrera mig på att läsa texter och jag har hållt mig till lättläst. Men hon får mig att läsa en text, att fundera och tänka, jag fattar inte alltid men jag funderar och tänker och jag har fått hopp om att min före detta piggelina hjärna ska vakna upp igen.

Jag vill tipsa er om hennes hemsida och bloggar: www.theresemabon.se

I love You Tess

Asså Marie – du är fantastisk! Snart kommer du att få insikt i hur stor du är och att även du är en enorm inspirationskälla. Du är på väg in i din skaparkraft och jag ser en enorm kraft och energi växa inne i dig. Ta hand om den och dig. Och ta tillit till dig själv.

Jag är otroligt glad att du vågade hoppa med i bloggutmaningen #blogg100, fast du är helt novis till bloggosfären. Modigt! Vågat! Rätt!

Tusen tack för alla fina ord Marie – Love you toooooooooo

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *