att lära sig en ny vana på 21 dagar

by | Apr 3, 2016 | Artiklar | 0 comments

Det är en utmaning/uppmaning/uppgift som vi har fått i Ledarkursen vid Minds Unlimited. Vi har fått välja från ett urval och sedan ska vi göra denna vana under 21 dagar. Förhoppningsvis har jag då fått en ny vana tänkte jag när jag läste de olika. Och ville egentligen pröva allihopa. Men med en resa till Jordanien i faggorna och då vi inte visste hur vår tillgång till Internet skulle komma att bli så valde jag en vana som jag redan har idag. Det kändes inte helt rätt, samtidigt som jag nu 14 dagar in i utmaningen ser och noterar att jag gör denna vana på ett annat sätt än tidigare.

Vilken ny vana som jag valde?
10 minuters promenad varje dag i 21 dagar.

Vilka andra vanor som jag också ville välja?
A. Du inviteras att varje dag i 21 dagar välja en (EN och SAMMA!)  av nedanstående 5 aktiviteter som är korrelerad med positiv förändring:

1. Anteckna 3 saker du är tacksam för
2. Skriv ett positivt meddelande till någon i din ”social support network”
3. Meditera vid ditt skrivbord i 2 minuter – sitt i stillhet
4. Utför en fysisk aktivitet i 10 minuter (jag valde promenad)
5. Ta 2 minuter till att skriva i din anteckningsbok om den mest meningsfulla händelse det senaste dynget.

Kanske är du redo att prova en av dessa vanor? Eller är du redan med i utmaningen #blogg100….jamen då räcker ju det gott och länge!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *