underbara, njutningsbara fredag i cellhet

by | May 20, 2016 | Artiklar | 1 comment

Cellhet som en samstämmighet, när samvaron med en annan människa är så närande och läkande att vi tillsammans läker varandra genom den näring vi ger varandra i samvaron. Det har varit min upplevelse igenom dagen.
Dagen som började med att spendera tid med yngre människor, såna som ännu inte har fått så många ord i sitt ordförråd, men som besitter en sån storhet i sin kommunikation redan nu. Japp – jag var på en förskola. Och skuggade teamchefen.

Det jag fortfarande är genomglad och uppfylld av är den cellhet jag fick uppleva med barnen. Wow! Genom utelek. Genom samling. Genom det smittande skrattet som varade hela lunchen. Och långt in på sovstunden. Genom pannkaksmellis. Och ny utelek. Jag är läkt. Jag är närd. Jag är healad.

Och så på väg till fredags-AW med Sara på Gondolen. Ett underbart möte och samvaro med en underbar person som står mig nära. Mycket nära. En ny bekantskap sedan ett år tillbaka. Och som vi konstaterade under vårt möte – vi kanske inte ses så ofta fysiskt, men vi följer varandras bloggar och vi umgås i poddklubben, vi går samma MOOC och vi har ett genuint intresse och äkta nyfikenhet på varandra och våra vägar, vårt lärande och växande. Jag älskar att få vara i samvaro med alla dessa fantastiska människor som jag möter i livet!

Både skratt och tårögt. Både djupt och brett och cellhet. Cellhet. När våra celler i sin enskildhet verkar tillsammans. Hänger du med?

Är du sugen på ett gott fredagsskratt? Då bjuder jag in dig till att kika på klippet nedan. Stanna kvar och låt dig smittas av skrattet. Häng på – garva mera!!

1 Comment

  1. Sara

    Tack själv, underbara du! Och tack för ett befriande, underbart och roande klipp – länge sedan jag skrattade så! <3

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *