en dag som denna, en ynnest att få umgås med ungdomar

by | May 12, 2016 | Artiklar | 0 comments

En dag som denna dag i maj 206 är jag glad att få ha i mitt liv med alla intryck, utmaningar, händelser, känslor, tankar, funderingar.

En dag som denna där det var full synk när jag skulle möta D vid Karlbergs station. D satt redan på tåget och utan kontakt står jag på perrongen, inväntar tåget som rullar in på stationen. Det saktar in och när dörrarna öppnas i den vagnen – vem står rakt framför mig där? Jo, D. Självklart synk på den 🙂

Sen att få umgås, samtala, utmana, fråga, lära, inspirera och bara vara med ungdomar vid Spånga Gymnasium var super härligt! Jag inser återigen idag hur mycket jag gillar den kontakten. Och vilken ynnest att som volontär få träffa dem i just detta sammanhang.

En dag som denna när det var marknad på ICA och det fanns både söta, små jordgubbar och fantastiska ostar att handla på trottoaren utanför.

En dag som denna när häggen blommar för fullt och skapar som ett doftrum på andra sidan Roslagsbanan.

En dag som denna när det rosa körsbärsträdet vid Claes på Hörnet visar sig i all sin skönhet och de små blomklasarna ser ut som ballerina kjolar.

En dag som denna när vi planerar färdigt Ruddammenfesten som sker i augusti.

En dag som denna – att smälta att gårdagens inlägg fått så otroligt många visningar. Så glad att kunna få inspirera, smitta och sprida effekt.

En dag som denna…tacksam över livet i livet!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *