jag och Amelia Adamo

by | Jul 17, 2016 | Artiklar, Coaching | 1 comment

Idag kikade jag in på Perfect Coach sida med mentorer för första gången. Scrollade ner på sidan med alla ansikten och korta beskrivningar och där – bredvid Amelia Adamo fanns jag och mitt nylle. Wow. Det är nog första gången jag är i samma sammanhang som Amelia. Än så länge. Jag vet ju inte vad som kan hända runt hörnet.

Kul var det och så visade det sig att den sidan med alla mentorer är en sida som visas olika varje gång en öppnar den, dvs jag är inte alltid bredvid Amelia. Här hittar du direkt till mig på Perfect Coach.

Skärmavbild 2016-07-17 kl. 16.26.46

 

1 Comment

  1. Johanna

    Vad kul!! Heja heja!! ? Spännande sida med mentorer!

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *