#iamwithme

by | Nov 25, 2016 | Artiklar | 0 comments

neapolitan

Just för att hon inte tävlar mot någon, kan ingen tävla mot henne 

eller

Just för att jag inte tävlar mot någon, kan ingen tävla mot mig

Att vara spirituell betyder en massa olika saker och att de flesta av dessa missförstås av många. Så här kan jag se på det:

Att vara spirituell betyder att se dig själv som gudomlig, som en skapare, inte bara skapad. Att inte behöva bli räddad, förlåten eller tillsnyggad/fixad. Att redan ha varit med och förändrat världen, att adderat briljans till världen och att ha givit tillräckligt. Att vara där, med redan införtjänade meriter.

Visst finns det fortfarande utmaningar. Och det är precis så som det ska vara. Det är en del av den väg du valt och det är vad du är bra på och framförallt kommer det att göra dig bättre. Trots dessa utmaningar så är du fortfarande en vinnare, du är bland  de få som hittills varit lika modiga och djärva så idag är bara en dag av ditt segervarv.

#Iamwithme

PS: Ett tillägg/uppdatering senare…
Under presidentkampanjen i USA användes hashtaggen #Iamwithher flitigt för att visa sitt support med Hillary. Och jag som liksom har tappat tävlingsinstinkten och inte längre tävlar mot någon tänkte då att jag liksom kan göra om den hashtaggen till att handla om att jag står med mig i min egenhet. #Iamwithme

Samtidigt som jag läste orden i citatet ovan och ville dela dem med dig. Jag möter ständigt frågor om hur flummig jag är, eller om jag är andlig, eller vad jag nu är….så orden ovan kan vara ett svar på detta som någon vill ha svar på.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *