se dig själv 10 år framåt i tiden

by | Jan 16, 2017 | Artiklar | 2 comments

var en av instruktionerna till denna meditation av och med Tara Brach som jag gjorde på hemväg från ett uppdrag häromdagen.

Mitt jag 10 år framåt var superfint att få träffa och hänga med. Samtala med, berätta saker för, sånt som idag gör mig arg och frustrerad. Och att då få veta av mig själv fast 10 år mer att “This too shall pass” gjorde och gör mig glad.

Och en liten snabb googling på dessa ord gav mig dessa två skatter:
“This too shall pass” by Helen Steiner Rice
This too shall pass” av Maria Mena

Vad händer med och i dig i ditt möte med dig 10 år framåt?

2 Comments

 1. Marie

  Då är jag en glad nybliven pensionär, farmor till en massa barnbarn och som reser runt i världen och upplever allt jag är nyfiken på.

  Reply
  • therese@mabon.se

   Låter helt rätt…jag ser dig där och då. Kan du komma dit redan tidigare utan att åren ska gå? Eller så att det blir “då är jag glad och upplever allt jag är nyfiken på”…dit vore spännande att få se dig redan idag! Kram

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *