Vad jag påmints om av SKAM…

by | Jan 2, 2017 | Artiklar | 0 comments

Du har väl inte missat SKAM?
Serien som får gymnasietiden att verka så nära men ändå så länge sedan?

SKAM är en norsk serie som finns på SVT/play (textad) och där kan du finna två säsonger släppta nu. En tredje har just släppts i Norge så förhoppningsvis når den oss inom kort. Min norska är ännu inte så bra att jag hänger med i alla detaljerna och det vill jag i denna serie. Det gömmer sig mycket i det osagda, men även i alla de ord vi får höra och se.

Igår såg vi klart på säsong 2 och jag har 3 saker jag vill dela med er:

  1. min egen gymnasietid känns så oerhört nära i tid
  2. att vara “vuxen” känns väldigt långt borta
  3. att sätta egna hinder (in mina tankar och min hjärna) är jag färdig med, det jag vill göra det kommer jag att göra.
    Hur blir det med riskbedömningen då? undrade maken.
    Det jag vill göra har jag ju liksom redan en känsla av att det kommer att bli bra för många, den nya skillnaden och påminnelsen som SKAM givit mig är att jag kommer vara den första att ge mig själv tillåtelse, inte att vänta eller fråga om att någon annan ska…

 

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vår app - The Lovers

Är det dags att vattna gräset där du står?
I vår app får du hjälp att göra det.

Nyhetsbrev

Vill du få upplyftande utmaningar och inspirerande ord med kärlek från mig?

Coaching

Söker du någon som kan utmana dig i att ta nästa steg i ditt liv, i din relation, i ditt professionella yrke?

Facebook Pagelike Widget