vikten av att läsa sina egna ord

by | Jan 3, 2017 | Artiklar | 2 comments

den vikten och de orden är viktiga för mig. Bland annat beskrev jag det på Insta häromåret.
Hur jag läser tillbaka i min dagbok om vad som jag känt/upplevt/varit i.
För att få syn på det igen och troligen se hur jag vuxit.

Och som nu, som nu då jag läser mig ikapp alla inlägg från 2016…jag trodde först att jag skulle ha läst klart alla innan året tog sitt slut, men icke. Så här sitter jag och läser och läser och har bara kommit till 30 april.

Du som bloggar och/eller skriver dagbok – hur brukar du göra?
Läsa det du skrivit eller ej?

 

Tillägg måndag 20 mars – först idag har jag kommit ett varv, ett årsvarv i läsningen. Först idag har jag läst alla mina inlägg under 2016. Insikt = LÄSA MERA OFTARE. Det gömmer sig riktiga skatter emellan inläggen och i dem.

2 Comments

 1. Mona

  Jag läser mina texter, blogginlägg och dagboksanteckningar då och då. För att reflektera, fundera och jag märker att det stärker mig. Jag upptäcker att jag har utvecklats, både innehållsmässigt och språkligt, i mitt skrivande. Och vissa perioder är så intensiva att jag först efteråt kan märka vad som hänt, efteråt när jag ser tillbaka med hjälp av mina anteckningar.

  Reply
  • therese@mabon.se

   Ja, och att få upptäcka att jag har vuxit, lärt, utvecklats eller bara varit kan göra mig så glad. Att kunna få syn på det som har skett runt mig och i mig.
   Tack Mona för dina ord!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *