3:e året = #blogg100

by | Mar 1, 2017 | Artiklar | 0 comments

Så är det 1 mars igen. Snabbare än vad jag tänkt var vi här idag.
Jag har fått en inbjudan om att delta i årets upplaga av #blogg100 och ska jag ta mig an den som mina tidigare år ( 2016 och 2015) så detta blir mitt tredje år som deltagare och utmaningens sjätte år. Just i år har Fredrik som är drivande bakom utmaningen uttryckt sig så här:  “Aldrig tidigare har det känts lika viktigt att stå för det fria ordet, att manifestera kraften i att uttrycka oss på egna villkor, men med respekt för varandra. “

Frågor som dyker upp inne i mig är:
Hur ska detta gå?
Vad ska jag skriva om?
Vad vill du läsa om?
Kommer jag orka publicera ett inlägg om dagen i 100 dagar?
Vad kommer jag att lära mig?
Hur kommer jag att växa?

Svaren får vi om typ 100 dagar.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vår app - The Lovers

Är det dags att vattna gräset där du står?
I vår app får du hjälp att göra det.

Nyhetsbrev

Vill du få upplyftande utmaningar och inspirerande ord med kärlek från mig?

Coaching

Söker du någon som kan utmana dig i att ta nästa steg i ditt liv, i din relation, i ditt professionella yrke?

Facebook Pagelike Widget