kan du göra en insats?

by | Apr 12, 2017 | Artiklar | 0 comments

Om du är 25 år, en god lyssnare, bor i Stockholm och har tid att avsätta 4h/varannan vecka till en god sak – då tipsar jag dig om rekryteringskampanjen som nu pågår för att finna fler medvolontärer till MIND, Självmordslinjen.
Mer info i denna länk!!

Visst känner du till att jag verkar som en volontär på Självmordslinjen? Jag har varit där sedan ett drygt år tillbaka och trivs med min insats. Även om det som alltid är allra svårast att svara på frågan: “Hur gick det?”, när ett pass är avslutat. Frågan är ställd i all sin välmening, men ändå svår.  Det jag känner efter att ha lämnat mitt pass är att jag där och då är nöjd. Jag har varit en tillräckligt god medmänniska och jag har givit av min tid och mitt lyssnande till en person som behövde det. Och det är fint och gott nog. Men kanske inte riktigt ett legitimt svar på frågan om hur det gick.

Så om du har lust hoppas jag att du anmäler dig så fort som möjligt så får vi tillsammans klura på hur vi kan möta frågan hur det gick på ett annat sätt.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *