du får inte det du vill ha, du får det som du är

by | Jun 7, 2017 | Artiklar | 3 comments

Som att jag inte är värd att bli älskad av dig. Så att jag för att testa det så ofta som möjligt slänger elakheter till höger och vänster. För att testa om du stannar kvar. Även när jag är den värsta jag kan vara.

Som ett sätt att skada mig själv och inte välja att tycka om mig själv. Att det är tillräckligt att jag älskar mig och därigenom dig och oss. Från ett annat perspektiv.

Från en annan plats. En plats av kärlek som är allomfattande och aldrig-sinande. Där jag är kärlek.

Hellre den platsen än från platsen där jag skadar både dig och mig för att testa om det finns kärlek….när jag så väl vet att det finns om jag bara är kärlek.

3 Comments

 1. Emma

  Jag tror alla vi testar våra förhållanden så ibland. Om du känner att du måste göra det ofta kanske du ska fundera på om det är en relation du känner dig trygg i och om du inte gör det kanske den skadar mer än den är värd.

  Reply
  • therese@mabon.se

   Tack fina, och japp, när något skadar mer än gör gott är det hög tid att ändra.

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *