krock 1 + 2 + 3

by | Jul 4, 2017 | Artiklar | 7 comments

….att sitta här i förarsätet av mitt liv och inte riktigt ha en aning om vilken riktning som behövs eller vilken hastighet ger en viss känsla….

…och att då liksom krocka med dessa saker…

1 – Seths bloginlägg om att alla har sin historia om Bob Dylan och hur de troligtvis har haft den sedan mycket längre än han fick Nobel-priset. Och sista, sista meningen i inlägget: Vem har en historia om dig? Alltså om mig läser ju jag. Vem har en historia om mig. Många. Och de är säkerligen olika. Undrar hur de låter dessa historier och undrar om jag på något vis nämns med ett…

2 – annat namn/som ett epitet i stil och klass med Killfröken (Jacob) eller Webbtanten (som Anna nu bestämt sig för att kalla sig och sin hemsida och som hon heter i övrig social media), undrar vad mitt namn/epitet/uttryck skulle vara, hinner jag tänka….

3 – och läser vidare hos Benjamin om hur krabborna byter skal när det är dags för det och att skalet kanske ser helt likadant ut, men att det egentligen inte är det…framförallt är det anpassat för den kommande tiden och inte för den tiden som redan passerat. Och så dyker det upp två citat:
Yoda –“Train yourself to let go of everything you fear to lose.”
Dan Sullivan – “Surround yourself with people who remind you more of your future than your past.”

Så det är dags även för mig att lämna mitt skal och att omge mig med det som ska vara med för att sätta scenen i min framtid. Sen damp det in ett sms….<3 <3 <3

7 Comments

 1. Webbtanten

  Kul att kunna inspirera 🙂 Vilket fantastiskt fint SMS, sånt gör inte bara dagen, det gör stor förändring för lång tid. Jag gillar att hänga här med dig och är övertygad om att du hittar rätt både innanför och utanför ditt skal.

  Reply
 2. Ingela

  Kul med vad andra berättar om en. Jag får ofta höra att jag är en socialmedia expert. Det gillar jag. Det låter fartigt och framåt.

  Reply
  • therese@mabon.se

   Instämmer – fattigt och framåt. Så vilket namn skulle du kunna ta dig med det i åtanke, som ett nytt “alter ego”?

   Och min minsting vill nu gärna jobba som social media manager 😉

   Reply
   • Ingela

    Mitt företag heter ju Diggjo- en flört med jag diggar dig & digitalisera dig. Numera är väl de flesta digitala? Så jag satsar på att vara sobercoach. Att ta mig an framtiden nyktert. Det känns kavat och bra.

    Reply
 3. Helena Roth

  Hand i hand.
  Även jag gör denna resan, och emellanåt vacklar jag, vågar inte, orkar inte, ta ett kliv in i en riktning jag inget vet något om… och emellanåt känns det så enkelt.

  För egen del tror jag “tankespjärn” är något som många (åtminstone på sociala medier) förknippar med mig. På gott och ont för olika individer, men själv gläds jag åt det. Det är något jag gärna förknippas med.

  <3 på dig!

  Reply
  • therese@mabon.se

   Du ger mig tankespjärn så det passar på dig ?
   Jag vacklar emellan olika världar nu, varav en icke i 3D….jobbigt, nödvändigt och skönt. Mest jobbigt.
   ?❤️?

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *