mitt sommartempo i år

by | Jul 14, 2017 | Artiklar | 0 comments

– Ja, när ska ni börja arbeta? Eller hur länge har ni semester?

Fick den frågan från flera håll under senaste månaden, av några som undrade då de själva var på väg in i semester/ledigt eller precis kommit ur eller liknande.

Jag håller mig till sommartempo och försöker ta det lugnt, lugnt, lugnt. Vilket som alltid är lättare sagt än gjort. Det blir lite av varje för min del under resten av juli och augusti. Lite resor med familjen. Lite rörelse varje dag. Lite reflekterande varje dag. Lite läsande varje dag. Lite netflixande, fast kanske inte varje dag. Gärna en Head-space varje dag, eller i alla fall en stunds bara varande i och utanför kroppen. Lite mat. Lite hundgos. Lite närhet. Lite regn. Lite vind. Lite sol. Lite bad. Lite sand.

Så inte så mycket skrivande här troligen……vill du följa mig under sommartid så är det nog allra enklast att göra det på Instagram.com/tessmabon.

Och mitt svar på frågan överst?
– I slutet av augusti 🙂 fram tills dess har jag sommartempo, inte semester

Fortsätt med ditt sommartempo!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vår app - The Lovers

Är det dags att vattna gräset där du står?
I vår app får du hjälp att göra det.

Nyhetsbrev

Vill du få upplyftande utmaningar och inspirerande ord med kärlek från mig?

Coaching

Söker du någon som kan utmana dig i att ta nästa steg i ditt liv, i din relation, i ditt professionella yrke?

Facebook Pagelike Widget