Drunkna inte i dina känslor

by | Aug 28, 2017 | Artiklar, BOOKS | 2 comments

Under resan till Californien har jag hunnit både påbörja och läsa ut en boken ovan. Och jag fann den intressant och väldigt praktisk. Många sidor med exempel på egna upplevda dagar/tillfällen från författarduon och många sidor med uppslag på vad göra när en håller på att drunkna i sina känslor.

Jag kan varmt rekommendera boken, som du hittar här!

Och så måste jag påminna dig om att jag skrev om att vara stark-skör för ett tag sedan och att jag då (mig veterligen) inte någonsin sett eller upplevt de orden tillsammans tidigare. Men så blev jag varse – och ett tipstack skickas till Mona!

Nedan ett kort utdrag ifrån boken….och en väldigt praktisk metafor/visualisering att använda i en massa situationer.

SparaSparaSparaSpara

2 Comments

 1. Dorotea Pettersson, tidscoach

  Den boken är bra. Det var ett tag sedan jag läste den och direkt efter så flyttade den vidare till en person som behöver den bättre än vad jag gör. Starkskör är ett bra ord.

  Reply
  • therese@mabon.se

   Känner även du igen dig i ordet?
   Och bra när böcker får flytta vidare dit de behövs.

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *