Vacay – California – del 1

by | Aug 15, 2017 | Artiklar | 0 comments

Nu är vi en vecka i Californien där vi ska fira en 80-åring ( makens farbror) och umgås m släkt och vänner. Som vanligt hamnar vi snabbt på en av våra favorit-patios….den på Blythe Avenue hemma hos fam Mabon. Bbq m vänner och familj en söndagkväll och vi försöker kämpa mot tröttheten som vill ta över. I säng på vårt hotell vid 22 lokal tid, ganska bra med tanke på att tidsskillnaden är +9h. Vårt hotell motsvarade inte alls det som utlovats så här checkar vi ut. Skönt beslut som blev ännu bättre då vi fann ett hus 10 min promenad från Blythe via Air bnb. Så där bor vi hos Trisha och hennes vovvar Rosie och Sky. Litet hus med badrum till sovrummen och ytor för att hänga. Och en flygel som används flitigt av de yngsta. En bild på vår lilla frukost denna morgon och nu är vi på väg till Magic Mountain med alla kusinerna här.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *