Vacay – California – del 2

by | Aug 22, 2017 | Artiklar | 0 comments

Långa familjen på väg in till Lucky´s Steakhouse för att fira “gruncle” (grand uncle) Stuart som fyller 80 år. Och som är anledningen till att nästan hela klanen Mabon samlades i California. Stuart och Lore bor i ett hus i Montecito, som ligger just söder om Santa Barbara. En helmysig liten stad som vi för 5 år spenderade ett par dagar i. Denna gång bodde vi i en annan liten stad, Carpinteria.

Lite mörka bilder inifrån restaurangen tyvärr…men här ser ni födelsedagsbarnet. Och nedan en bild då Roger, Stuarts son, håller sitt tal till sin far.

Dagen efter var den egentliga födelsedagen så då var det uppvaktning på morgonen. Eftersom det var så mörkt inne på restaurangen så var det ett ypperligt tillfälle att passa på att ta foton på klanen nu. Ute i trädgården i solskenet.

Dags att samlas för fotografering…

Nästan alla “Maboner” samlade på Stuarts dag – härligt att se oss alla på ett foto också. Och att se att vi inte bara är långa utan många. Vi saknar egentligen bara 3 st som inte kunde vara med oss och fira.

Från vänster, bakre raden: Hamish, Sinclair, Hunter Ser, Andrew, Hunter, Alasdair, Jamie, Allan.
Från vänster, främre raden: Andrew, Lancelot, Stuart, Ian, Roger. 

Från vänster: Angela, Lore, Gabriella, Wiveca, Alexandra, Sylvia, Tess.

Ett stort tack till alla för allt firande denna vecka!
Det kommer minst ett till inlägg om resan och alla firanden 😉

SparaSpara

SparaSpara

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *