Vacay – California – del 3

by | Aug 25, 2017 | Artiklar | 0 comments

Våra söners sysslingar som bor i California ska i nästa vecka båda börja på sin boarding school, Cate school. Den äldsta har redan gått ett år i skolan och nu är det dags för även den yngsta. De ser fram emot det och vi fick tillfälle att åka förbi och kika in en dag innan alla flyttat in. Några elever hade redan startat för sin försäsongsträning med skollaget och lärarstaben var på plats för studiedagar.

Nedan kommer ett gäng bilder på Andrew och Ians rum som de bor i detta läsår, bilder på husen utifrån, området, matsalen osv.

Stora ytor till sport på Campus området och i den röda ladan till höger bakom stolparna till Amerikansk Fotboll….därinne, där finns keramik-klasserna. Där går Ian och drejar flera gånger i veckan. Avis!

Utsikten är inte så tokig….du ser väl Stilla havet där vid horisonten?

Mina tankar kring boarding school – nej, det är inget jag vill skicka iväg mina söner på. Och nej, jag är inte impad av de sovrum som jag fick se. Vi såg ju inga lektioner och enligt Angela (mamma till sysslingarna) så är det lektionerna som är såååå bra och det som gör hela skolan så attraktiv. Och att det går en del rika kids där, för det kostar ca 2 miljoner/barn att gå i skola där i 4 år.

Jag är himla nöjd med titten. Att få se och ta in. Utan att behöva känna tvång att lämna mina kids där.

SparaSpara

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snippets - The Lovers Podcast

Vår version av en podcast.
Om relationer för relationer.

Parcoaching

Längtar du efter att finna en ny stabil grund i din relation?
Är du redo att investera i din romantiska relation?

Vår app - The Lovers

Är det dags att vattna gräset där du står?
I vår app får du hjälp att göra det.

Nyhetsbrev

Vill du få upplyftande utmaningar och inspirerande ord med kärlek från mig?

Facebook Pagelike Widget