Det kommer mera eller Jonas, var är du?

by | Sep 29, 2017 | Artiklar | 8 comments

Värsta kryptiska rubriken, eller hur? Sånt lockar nog inte läsare…men oavsett det så måste detta inlägg ha en sån rubrik, för det är precis det som detta inlägg kommer att handla om.

Det kommer mera…

Ett par nätter i följd i förra veckan så drömde jag så starka och tydliga drömmar om att jag kommer att få möta så mycket mer än jag gör idag. Att jag kommer att bli involverad i mera uppdrag, jobb, utmaningar, etc. Och att dessa INTE kommer att vara små. Det var så himla tydligt för mig att nu kommer det mera. Så att då gå en promenad i en skog som såg ut så här var underbart.

 

 

 

 

 

 

Att gå rakt in i solen och mötas av alla dessa solstrålar som sipprar ner genom trädkronorna. En magisk dag!

Jonas, var är du?

Denna vecka har mina drömmar varit lika starka och lika tydliga. Så nu har jag denna vecka i mina drömmar fått inte bara ett uppdrag och arbete utan 3 (!) st. Varav 2 av dem hos en ny chef som heter Jonas. Så nu undrar jag om Jonas finns därute och behöver mig fast inte riktigt vet om det? Troligen är det så att jag kan hjälpa Jonas med sitt uppdrag som ledare och chef, så att det påverkar medarbetarnas uppdrag som i sin tur smittar av sig på kunderna och deras nöjdhet.

Känner du en Jonas som behöver en sån som mig som medarbetare, tipsa oss nu!

PS: Alla dessa drömmar som jag brukar drömma får en betydlig förstärkning när jag sover med min ametist i halsbandet. Kristallrummet säger att 

“Ametist har rykte om sig….
att vara djupt lugnande för tankar och känslor.
Ametist sägs fungera mot huvudvärk och vid sömnproblem och bärs som skyddande amulett mot negativitet och stress. Ametist är en sten med starka och renande vibrationer och kan användas vid meditation och healing. Ametist stärker vår intuition och andliga närvaro.”

Det brukar inte bli lugnare…men betydligt klarare, tydligare och starkare drömmar för mig med denna. Som en förstärkning. Som gör att jag inom mig litar på att:
1. Det kommer mera
2. Jonas kommer att visa sig 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

8 Comments

 1. Dorotea Pettersson, tidscoach

  Oj så intressant. Jag drömmer sällan tydliga drömmar men jag kan känna den känslan som du pratar om. Känslan att det är något på väg. Tyvärr känner jag inte Jonas men han verkar vara en bra person.

  Reply
  • therese@mabon.se

   Ja, ser fram emot att träffa honom 😉
   Njut av helg!!

   Reply
 2. Linda Brolin

  Wow vad häftigt. Drömmer själv mycket och har upplevt just att de inträffar. Tyvärr har mina drömmar varit negativa och bestått av olyckor mm.

  Nu hoppas jag verkligen att Jonas hör av sig.

  Kram

  Reply
  • therese@mabon.se

   Eller hur, han får raska på tycker jag 😉

   Låter läskigt med olyckor i drömmar, det var länge sen jag hade en sån dröm. Har du provat att sova med en ametist i närheten av kudden?

   Reply
 3. Helena Roth

  Ohhhh, spänningen är ju olidlig!

  Reply
  • therese@mabon.se

   Ja, i drömmen tvärsäker. På morgonen tvärsäker. Idag kanske inte lika 😉

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *