kognitiva förmågor

by | Sep 11, 2017 | Artiklar | 5 comments

Jo,men du…jag har nog helt glömt att berätta att jag sökt till två kurser här i höst. Och den ena blev inte av och den andra har just börjat och jag har idag skickat in min första inlämning. Så här är jag som en nybörjare igen. Det var många år sedan jag läste en kurs vid högskola/universitet. Dags att prova mitt beginner´s mind här.

Så håll tummarna att jag lyckas hålla alla deadlines, att jag gillar innehållet och formen, och att jag lär mig mer.

När läste du sist en kurs?

 

5 Comments

 1. Magnus Blixt

  Så coolt! Har precis också satt mig på skolbänken (Rektorsutbildningen), vilket kändes helt rätt, där fanns helt klart ett sug efter nya perspektiv. Det är en sak med livet som är så häftig, varje vaken stund rymmer liksom lärandepotential. Nu kör vi!

  Reply
  • therese@mabon.se

   Härligt, eller hur!
   Och som en spirituell ledare jag följer kallar det:
   FGO´s – f*****ng growth opportunities 😉

   Reply
 2. Jenny

  Ooh, den där vill vi ha en recension på senare – kursen alltså. Jag är en obotlig lärnörd och har pluggat “extra” av och till sedan… Jag vet knappt, 2001, kanske? Flera av de bästa kurserna har varit precis där du pluggar nu, samma institution! Läste interaktionsdesign där, och vet att jag sneglade på den du läser nu också. 🙂

  Det är första gången jag kommer så långt som att kommentera, men jag har läst här ett tag – vi har diverse gemensamma intressen, som organisationer och ledarskap, vilket är det jag pluggar just nu. (Dock inte i Skövde denna gången!)

  Reply
  • therese@mabon.se

   Kul att du är här Jenny och härligt med en fin kommentar!
   Jag har just nu insett att kursen som jag trodde hav på halvfart under hela hösten…faktiskt ska vara klar och inlämnad 7 oktober. Hallååååå – jag vill ha mer tid på mig. Så idag vet jag inte om jag kommer att lämna in allt på tid eller om jag bara kommer att “roffa åt mig” det som ska göras och göra det till min egen deadline.

   Och jag ska allt kika in hos dig med på din sajt 🙂
   Välkommen tillbaka och kommentera gärna igen!

   Reply
  • therese@mabon.se

   Hehe, nu har jag ägnat hela förmiddagen åt att “dammsuga” hela workplacet på högskolan och har funnit att det bara var del 1 av 3 som skulle vara klar den 6 oktober…hela kursen klar till 31 dec. Så jag som varit ouppmärksam helt enkelt.

   Jag har läst på Luleå tekniska en kurs också för et tar år sedan, men den gjorde jag aldrig klart. Var inte så intressant i slutet.
   En som jag måste tipsa om är ju U-Lab vid MIT. Fantastisk kurs!!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *