men, du är väl inte pensionär heller…

by | Sep 12, 2017 | Artiklar | 6 comments

…utbrast Daniel häromdagen när vi träffades på skördemarknaden.

Och så senare på kvällen så uttryckte sig Seth, och personer runt honom, att han kommer att landa någonstans. Åh, längtan i mig blev stark.
Jag vill också landa någonstans. Nu. Snart.

Jag har en dröm, en bild, en idé, en längtan av att landa, av att inte känna mig pensionerad. Och det växte sig mycket starkare idag än på länge.

Så om du har ett uppdrag där jag kan bidra – hör av dig till mig.

6 Comments

 1. Webbtanten

  Att landa är skönt. Men samtidigt är det otroligt stimulerande tycker jag att flyga omkring och låta tankarna virvla. Vi har landat. Bloggar om det på torsdag 🙂

  Reply
  • therese@mabon.se

   ja, visst är det skönt med både ock. Och de har ju liksom varsin tid.
   Ser fram emot din/er landning. Nu blir jag nyfiken 🙂

   Reply
 2. Gunnar Fägersten Novik

  Att landa. Fint uttryckt. Själv tycker jag om “att ha rötter” någonstans. Någonstans en alltid kan återvända till – mentalt eller fysiskt…

  Reply
  • therese@mabon.se

   Ett fint uttryck ditt med. Att rota sig. Det gillar jag också. Och just nu är det nog mer landa jag vill. inte rota mig där jag landar kanske, utan snarare liksom få känna att det är här jag kan få landa de dagar jag vill. Och tillhöra flygflottan som landar där. Och så kan vi få flyga högt tillsammans i flygflottan.

   Reply
 3. AngelicasVärld

  Men man behöver inte landa…ibland kan man må bra av att flyga fritt lite gran också! Så njut av flygturen!

  Reply
  • therese@mabon.se

   Nej, jag vet att en ibland inte behöver landa och att det är bra för mig att flyga fritt. Och jag vill flyga tillsammans med andra nu. Och veta att det finns plats att landa. Men som Gunnar nämner i en kommentar…det är inte samma ställe jag landar på som det ställe där jag slår rot, rotar mig.

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *