Vacay – California – del 5

by | Sep 1, 2017 | Artiklar | 4 comments

Ett sista (?) inlägg om vår veckolånga resa till Los Angeles…och först måste jag börja med dessa fantastiska och generösa människor, för utan dem så vore en resa till Los Angeles inte alls värd att göra…Tusen tack för allt till Roger och Angela! 

Här står värdparet på sin trappa till trädgården och utbringar en skål för Stuart som fyllde 80 häromdagen. I trädgården pågick en mexikansk fest, med Margueritas och en massa godsaker!

Näst sista dagen tog vi oss ner till Santa Monica för en frukost, lite shopping och så klart en vända på strandpromenaden.

I Santa Monica så finns det cykelbanor i massor på gatorna (mot vad jag minns från 1989 då jag bodde här) och det blir jag glad av. Glad också att finna kolonilotter eller en samfällighetsträdgård: Santa Monica Community Garden

En av dagarna spenderade vi en stund på stranden uppe i Carpinteria och då  spelade kusinerna beachvolley, och bra att det fanns en norrman på stranden så att det blev jämnt antal spelare på varje sida nätet.

Vi blev rekommenderade av Trish, vår airbnb-värdinna, att äta frukost på Malibu Pier. Och det kan tänkas vara en turistfälla, men supergott, soligt och en horisont att vila ögonen på var så skönt! Och J har köpt coolaste solbrillorna med blåaktig spegel….jag är avis!

En av vännerna till Roger och Angela fyllde 50 år när vi var där och hans fru och döttrar bjöd in till poolparty hela eftermiddagen och kvällen. Mycket trevligt att träffa hela det kompisgänget igen och efter denna kväll så sågs vi ett par gånger till i olika konstellationer. Härligt att känna sig inkluderad i en ny vänkrets. Tusen tack till Heidi som bjöd in oss och grattis till Alan som fyllde 50!!

Trångt en stund i varma bubbelpoolen…

…gott med buffe efter poolhäng…

Poolhuset…

..och huset (det ombyggda och nybyggda och enorma…) och poolen och lounge-grupperna – gillar allt!

SparaSpara

SparaSpara

4 Comments

  1. Magnus Blixt

    Det verkar som du har det ungefär som du förtjänar!

    Reply
  2. Helena Roth

    Tyckte väl jag kände igen mig (Santa Monica) – ljuvligt ljuvligt! Drömmer mig tillbaka…

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *