800…på nolltid….

by | Nov 23, 2017 | Artiklar | 8 comments

I februari var jag lite förvånad, mycket glad och ganska överraskad att jag hade lyckats publicera 600 st inlägg här på min blogg….och just idag har det blivit 800. Det är jag riktigt förvånad över. Att jag känner en sån stark lust och driv i att skriva här till dig/er och mig. Det är lycka att skriva. Och lika mycket lycka att veta att du är här och läser.

Jag hoppas att jag kan ge dig en och annan insikt. Ett nytt perspektiv. Eller kanske överraskar jag dig med något annat som berör dig på ett eller fler sätt.

Har du önskemål om något du är nyfiken på om mig?
Eller något ämne du vill att jag ska lyfta och fundera kring?
Eller vill du bara skicka hejarop?

Välkommen med din respons!

 

 

Hur jag ska fira? 
Med att gå på intimmassagekurs….
japp, det ska inte vara särskrivning 😉
Här ska masseras intima kroppsdelar!

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

8 Comments

  • therese@mabon.se

   Tack!
   Visst ger det oss den där bekräftelsen av att bli sedd – den är så viktig och grundläggande.
   Samtidigt som jag väldigt mycket är i att först när jag skriver ser vad jag tänker- Så skrivande är ett sätt för mig att bli till. Att bli till den jag är.

   Reply
 1. Åsa

  Grattis till 800 inlägg. Jag skrev mitt 1000:de inlägg i somras och passade då på att göra en massa reflektioner över mig och min blogg. Och vad bloggandet betyder för mig.

  Reply
  • therese@mabon.se

   Låter som en reflektion jag vill läsa! Och tack för grattiset ?

   Reply
 2. Helena Roth

  Själv publicerade jag just det 1462:e inlägget på svenska bloggen och igår det 331e på engelska dito. Och det är en sådan guldgruva för mig – en riktig skattkista att botanisera i, se min egen utveckling, både som bloggare, som förälder, som människa.

  Så ett rungande grattis till 800!

  Reply
  • therese@mabon.se

   Du är grym!
   Vilket är ditt sätt att komma loss med att skriva alla dessa?
   Och hur gör du för att se din egen utveckling i dina inlägg, har du en rutin? Jag kan uppleva att skattkistan finns där, men att jag sällan tar mig tid.

   Reply
 3. Catharina

  Hej, läser igenom alla blogginlägg som gjorts sedan jag dök. Alltid kul att läsa dina inlägg och du får mig att fundera, vrida och hmmma o säga nejrå… i en enda salig blandning. TACK

  Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. är du nyfiken på hur det gick på massagekursen? – Therese Tess Mabon - […] fira 800 blogginlägg med en kväll på intimmassagekurs och där få träffa Benny och Linda igen som för typ…
 2. mitt 1000:e blogginlägg – hur ska jag fira? – Therese Tess Mabon - […] fira alla dessa 1000 inlägg. Så här firade jag ju 800 inlägg för ett drygt år sedan… 800…på nolltid……

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *