dags att blotta mig lite till…

Du minns kanske att jag delat med mig av ett kortspel jag spelade med vänner som heter The Confession game? Där det hela går ut på att blotta sig och berätta något som de andra troligen inte vet om dig idag.

Här kommer några av mina svar som jag lovat tidigare och kanske är det så att jag blottar mig för dig i några av dem:

If you were braver, what would you be doing with your life?
Om jag vore modigare, vad jag då skulle göra med mitt liv?
– Jag skulle i så stor utsträckning som möjligt endast göra det som ger mig njutning. Och dit strävar jag varje dag. Njutningen kanske inte är omedelbar, men den får gärna vara både nu och imorgon och sen.

If you had a time machine, which mistake would you go back and correct in your career?
Om jag hade en tidsmaskin, vilket misstag i min karriär skulle jag gå tillbaka och rätta till?
– Den här frågan fick mig att gå loss som hela filmen “Sliding Doors”. Och den spelades upp på min inre bioduk. Om jag skulle ändra något så skulle jag vilja gå tillbaka till min allra första ansökan till universitet då jag glömde att bifoga min arbetserfarenhet, vilket ledde till att mitt första handsval till HR-progammet i Uppsala inte blev en verklighet. Men jag kan undra hur mitt liv skulle blivit. Hade jag spelat rugby? Och HUR hade jag mött min man, älskare och soulmate? Leker med tanken när jag låter min egen Sliding Doors-film utspela sig.

What might your friends be most surprised to learn that you´d love to try professionally?
Vad skulle mina vänner bli mest överraskade av att höra att jag skulle vilja testa professionellt?
– Ja, att överraska mina vänner om något kring mig är inte lätt alls. De är så vana vid att jag gör som jag vill så jag vet faktiskt inte alls. Eller jo, kanske något som skulle gå emot mig som människa. Kanske att jobba med att vara en känslokall person instängd på ett jobb som aldrig handlade om att möta människor.

What part of your body do you worry might put a lover off?
Vilken del av min kropp tror jag kan få en älskare att bli avtänd av?
– En svår fråga som jag å ena sidan tror en sak om och å andra sidan inte vill tro. Så jag svarar mina celluliter i låren och min muskelmassa som minskar. För att det är det som jag skulle vilja ändra på hos mig. Fast jag å andra sidan inte vill för det är ju den jag är. Med alla mina fel och brister. Utan dem skulle jag ju inte vara mig själv.

What do you want more of in your sex life – but have difficulty asking for or finding?
Vad vill jag ha mer av i mitt sexliv – men har svårt att fråga efter eller finna?
– Mitt direkta svar till tjejgänget när vi sågs var “Mer utomhussex”. Och att maken och jag jobbade på att finna stunder och möjligheter till det, men att vi båda (kanske främst jag) vill ha mer. Jag älskar att känna vind, sol, värme, regn direkt mot min hud.
Får mig att känna mig nära jorden och vara en del av den. Och att i det även få ha sex.
Det är riktigt härligt. Om någon skulle få syn på oss då? Ja, då skulle min inre gudinna skratta gott åt upplevelsen.

What do you think your partner most wishes you would be able to change about yourself?
Vad tror jag att min partner mest önskar att jag kunde ändra på mig själv?
– Jag vet att han skulle vilja att jag fick uppleva en fontänorgasm så det vill jag kunna för hans skull. Kan det inte ännu. Och så vet jag också att han vill att jag ska släppa kontrollen. Och de båda hör nog intimt ihop. Och om jag kan släppa kontrollen så släpper jag nog även “gnällandet” om detaljer som kommer ur mig ibland…de gillar han inte heller.

What kind of ideal extra sibling would you have wanted to have?
Vilket idealiskt extrasyskon skulle jag vilja ha haft?
– En tvillingbror som heter Patrik. Och honom har jag mött. På riktigt. På en kurs. Med mörkt lockigt hår och ett fantastiskt smittande skratt.

If you had to redesign the institution of marriage, what would be the rules?
Om jag var tvungen att redesigna äktenskapet som institution, vilka skulle reglerna vara?
– Oj, oj, oj….denna fråga blir för stor för mig att svara på, fast jag första hade tänkt det. Men jag väljer att avstå nu. Kanske bubblar det av svar i dig kring denna?

SparaSpara

SparaSpara

11 Comments

 1. Caroline

  Spännande spel. Modigt av dig att svara på dessa frågor online 😀

  Reply
  • therese@mabon.se

   Ja, den modiga och öppna vägen är den enda jag kan vandra nu…får ett stort motstånd av att inte göra det.
   Och är så kär i din frilla och färg!

   Reply
   • Helena Roth

    Vilken vacker väg att vandra – och så inspirerande att du gör det i viss mån publikt, så att jag (och andra) kan fatta lite mod av att se att du både kan vill och vågar. Och inte dör på kuppen heller. *En gör ju sällan det… 🙂 *

    Reply
 2. Anna/Webbtanten

  Hmm det där spelet måste jag köpa! Jag fick min första fontän i söndags minsann 🙂 Blev så överraskad så kan inte säga om det var något annorlunda egentligen, men hoppas jag får uppleva det igen och då kunna känna och njuta av den full ut. Vill också lära mig förstå vad som orsakade den.

  Reply
  • therese@mabon.se

   Wow! Impad!!
   Återigen – hör av dig när du kommer till stan ?

   Reply
   • Webbtanten

    Jag hör av mig! Du med om du åker åt mitt håll 🙂

    Reply
 3. Malin Lundskog

  Vilket spel! O så spännande med sliding doors-tankarna, de vill jag fortsätta tänka på. Mina sliding doors alltså 😉

  Reply
 4. Robban i gbg

  Hej! Mycket bra blogg med bra och intressanta tankar. Gällande fontänorgasm så har jag ett stort intresse för sex och alt vad det innebär. Det har blivit en hobby för mig. Läst en del om fontän och har ett sätt där faktiskt alla 20st kvinnor från 18-60år som har ställt upp sprutat. Inte bara en gång utan okontrollerat. Dom hade aldrig fått detta av sina partners någonsin. Vi provade tekniken på så sätt att så fort kvinnan la sig ner utan förspel så tog det inte mer än max 30 sekunder till fontän. Hör av er!

  Reply
  • therese@mabon.se

   Hej och tack för kommentaren och det låter som att även du har njutit av att ge dessa orgasmer till kvinnorna. Eller i alla fall hoppas jag det. Och himla spännande att du lyckats så väl.
   Jag antar att du i tiden inte har räknat in den stunden det tar för kvinnan att mentalt komma till fontänorgasm? Den tiden kan ju ta allt från år till sekunder…
   Att tilläggas för min del är att jag har betydligt lättare till fontän med samtida orgasm om jag står upp än om jag ligger ner.

   Tack!

   Reply
 5. Robban

  Hej! Hör av dig till mig på kik. Mogenmanvastkusten27 så ska jag berätta en teknisk som gör att din man kommer ge dig fontänorgasm inom 1 minut. Det har fungerat på alla 20st kvinnor 18-60 som jag har utövat min teknik på. Läst och provat mig fram under 2 års tid. Sex, lust, psykologi och människans tankar i allmänhet driver mig. Alla kan höra av sig på kik givetvis. Grym blogg också, tycker det oerhört vettig och tankarna gör att man blir mer nyfiken.

  Reply
  • therese@mabon.se

   Hej och tack, för kik….vem vet…kanske är det jag eller någon annan läsare som tar tillfället i akt att fråga dig.

   Och tack igen för uppskattning kring bloggen. Och japp, att öka din och andras nyfikenhet är en del av det jag försöker åstadkomma. 😉

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *