att göra i efterdyningarna av #metoo

by | Dec 5, 2017 | Artiklar | 0 comments

Ett alternativ i alla fall.
Ett alternativ till vad du kan göra nu i efterdyningarna av #metoo.
Ett alternativ för dig som kanske inte behöver läka ett trauma.
Ett alternativ för dig som liksom jag vill ta nästa steg.
Ett alternativ för dig som vågar.

Det räcker INTE med att bara säga NEJ till någon. Du får en möjlighet till makt genom att säga NEJ. Genom att du säger NEJ.
Men du måste även göra något mer. Du måste ÄGA den makten.

Mitt alternativ

När du säger NEJ till någon,  i nästa ögonblick ska du TA TILLBAKA din sexualitet och ÄGA den. Och att ÄGA din sexualitet börjar med din njutning.
Att du tillåter dig att ge dig hän och njuta. För fullt.
Så njut mer av livet, i livet och varje gång du säger NEJ, låt ditt ÄGANDE av din njutning om möjligt få växa och ta mer och mer plats.

Vet du inte var du ska börja?

Då vill jag tipsa dig om att sätta ord på en njutning du upplevt eller vill uppleva. Det kan vara något du gjort med din partner, det kan vara något du vill göra med din partner eller annan. Sätt ord på din njutning och låt handen vara översättaren och den som möjliggör att du återtar makten och ägandet av din sexualitet.

Jag vill ju även tipsa dig om att läsa gästbloggsinlägget av min fina kompis Susann. Som gav mig nya perspektiv och ord på sådant som jag har haft och har svårt att definiera. LÄS!

Ett annat tips är ju såklart att du kikar in här lite då och då. För det kommer mer om sexualitet och njutning. Det lovar jag dig!

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *