Min läsutmaning 2017…..och för 2018

by | Dec 27, 2017 | Artiklar, BOOKS | 0 comments

Så här bidde mitt läsår 2017:

  • Läste mer än 8800 sidor i 30 böcker
  • Kortaste boken – “Den vite mannen: Papalagi”
  • Längsta boken – Samsas med synden
  • 4 böcker utöver mitt läsmål på 26 st böcker
  • 9 av 30 böcker läste jag på iPad och lånade via biblioteket
  • Vad jag läste och vilket betyg de fick? Se här!!

Min läsutmaning för 2018 blir lite snarlik Helenas…nämligen att först och främst leta fram de böcker i bokhyllorna som jag ännu inte läst, och som av någon anledning funnits nära mig och nu kommer att upptäckas som möjliga skattkammare.

Och ja, jag har kanske fem böcker som jag inte har läst ut än. Men de är påbörjade eller till och med lästa till hälften. Så dessa kan segla in på listan så småningom. De får börja bredvid. Inga löften att läsa dem. Och eventuellt avslutas de under 2018.

Nedan en bild på de som jag hittills funnit i mina gömmor som numera är med på 2018´s läsutmanings lista.

Finns du på Goodreads?
Eller har du en egen läsutmaning?

SparaSpara

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *