Bromance i “På Spåret”

by | Mar 15, 2018 | Artiklar | 6 comments

Jag har sett tre avsnitt av årets upplaga av “På Spåret”. Varav 2 av dem två tillfällen.

Det är den helt underbara “bromance” som utspelar sig mitt i programmet.
Mellan en av deltagarna och domaren.
Kika du med – du får inte missa detta. Eller du kanske redan har sett?

Hursomhelst – det är Fredrik som är så “tagen” (min tolkning) av Anders “Ankan” Johansson. Och det luktar underbar “bromance” lång väg. <3

Avsnitt 8
Avsnitt 9

Vilket det tredje avsnittet var som jag såg? Minns inte alls…..satte inga spår i mig 😉

 

6 Comments

 1. Gunnar FN

  Eller människokärlek bara?

  Reply
 2. Sandra Jönsson

  Nu har jag inte sett årets upplaga av På spåret, ska jag medge. Men jag förstår vad du menar. Jag tycker att bromance och all kärlek mellan vänner är så himla fin. Har själv en sån relation till min bästa vän, Therese. Japp, hon heter som du. ☺️ Önskar dig mycket fredagsnöje och håller tummarna för att du får sjunka ner i soffan framför På spåret ikväll.

  Reply
  • therese@mabon.se

   Just hemkommen från en mindfulnesskurs där vi idag just hade en meditation om Loving kindness….så just nu känner jag bromance och kärlek med alla, hela lilla Tellus!

   Reply
 3. Anna/Webbtanten

  Jag har sett några avsnitt denna säsongen, faktiskt första gången! Vet inte varför jag inte sett det tidigare, det är väldigt mycket värme generellt tycker jag. Även jag förälskade mig i Ankan, så jag förstår Fredrik. Reagerade inte som du beskriver när jag såg avsnittet, men det förvånar mig som sagt inte med tanke på både Ankan och hela programmets stämning.

  Reply
  • therese@mabon.se

   Åh, så är det ju förstås. Vem kan inte älska Ankan….. 🙂

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *