mars, mars måne…jag kan lura dig

by | Mar 11, 2018 | Artiklar | 0 comments

ända till Skåne. Så gick ramsan som jag svängde mig med varje första mars när jag växte upp. De senaste tre åren har första mars för mig varit startskottet för något annat.

Ett deltagande i #blogg100 utmaningen. Att 100 dagar i följd publicera ett inlägg om dagen. På min blogg. Och det har varit fantastiskt roligt, utmanande, lärorikt och jag har vuxit enormt enligt mig själv.

Så i år…först ett par dagar in i mars så slog det mig att nu har ju #blogg100 börjat. Och jag har inte ens reflekterat om jag vill vara med i utmaningen igen. Så nej, det kommer jag inte att vara. Jag kommer inte lura mig in i det nu, inte nu när vi redan är ett par dagar in i mars och tanken inte ens slagit mig förrän nu. jag åker hellre till Skåne 😉

 

Vad jag skrev om det första inlägget varje start på #blogg100?

1 mars 2015 – Ja eller nej

1 mars 2016 – om jag leker med Karpmans teori

1 mars 2017 – 3:e året = #blogg100

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *