skrivkurs och sexkonferens

Jag var ju på skrivarkurs i Mundekulla med Bob och gänget. Och alla andra som var med. Gänget = Sara, Helena, Eva-Karin och Erik. Alla andra = de övriga som anmält sig till denna kurs i att uttrycka sig med ord på papper. Och så Bob – som för alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta efter denna helg. Och Linda som assisterade Bob i allt. Så nej, det var ingen sexkonferens som jag deltog vid. Fast en hel del kundalini-meditationer för att släppa fram all vår kreativitet (och sexuell energiuppladdning som det ger för mig också).

Vårt sköna gäng med Bob och Linda

Däremot hade jag sett hur jag veckan innan denna kurs skulle delta vid Mayas online konferens om sex. Womens Sexuality Conference. Och så missade jag att ta del av absolut alla olika intervjuer som gavs under veckan. Nu finns de tillgängliga för en peng. Så jag kanske kikar in i det under sommaren…en ljudintervju finns tillgänglig och du finner den här:

“An old-new approach to orgasm for women.
What is the difference between orgasm and orgasmic? What are peak orgasms and valley orgasms? And how do we develop a sex practice that is energizing, rejuvenating, and fulfilling?Diana Richardson’s interview is audio-only and is paramount for any woman who would like to explore a completely revolutionary approach to sex based on Tantric traditions.”

Och just nu…i skrivande stund så sitter jag och lyssnar till den, och det är en intressant del just nu om klitoris-stimulering och bröst-stimulering. Och skillnader. Spännande!

Så i min lilla besvikelse att jag missat online konferensen kikade jag in på mitt mail från Pleasure mechanics som legat oöppnat sedan i fredags. Och hallå! Där fanns en länk till en ny online, kostnadsfri konferens om sex. Som börjar idag. På Valborg och pågår en vecka. Tjohooo – nu ska jag ta mig tid att kika in och lyssna och ta del av det som lockar mig. Här hittar du konferensen: Sex, Power and Leadership.

Skrivarkursen då?
Jo, den kan jag varmt rekommendera. Både i form av personlig utveckling och i form av att lära dig skrivprinciper och prova på Bobs metod.

Kramar till er alla som kikar in hos mig och som läser delar av vad jag skriver! 

6 Comments

  1. Liw

    Vad intressant och trevligt det ser ut. Det finns ju få saker som slår den kombinationen. Att vara i gott sällskap och lära känna sig själv bättre och få ny kunskap…ja det är väl möjligtvis bra sex då 😉 …men det fick du ju med som tema där på ett hörn också 🙂

    Reply
  2. Gunnar FN

    Full fart. Lycklig full fart, som det verkar. Kul. 🙂

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *