att andas hela vägen ner…dit

 

Jag får frågor lite titt som tätt med undringar om hur det började egentligen. Det är alltså = min ökade sexlust och mitt ökade sexliv. Och jag brukar generellt svara “mycoplasma” – den där sorten som blir en dubbelsidig lunginflammation med en hosta från helvetet. En hosta som samtidigt är en gudomlig gåva. Den gav mig vid varje hostning en direkt kontakt med mitt underliv, min bäckenbotten, mitt kön. Vid varje hostning.

En ny vana av att nå dit och en vilja i att inte sluta nå dit.

Du anar inte vilken lycka jag kände när lunginflammationen släppte taget och jag återigen kunde andas djupa andetag med diafragman. En lycka då jag kände att jag genom andetaget kan nå hela vägen dit.
Dit = mitt underliv, min bäckenbotten, mitt kön. Vid varje andetag.
Denna nya vana jag har är en av mina superkrafter till att hålla min kåthet sjudande. 

Hur långt ner når du med dina andetag?

Testa och se om du kan släppa loss din andning lite djupare än vad du är van vid. Och kanske (jag håller tummarna) kan du redan idag känna att du når hela vägen ner….dit.

Eller som Wim Hof säger:

 

 

 

 

 

 

 

——————————————

PS: Vill du veta mer om HUR det kan funka med att andas HELA vägen ner DIT? Kanske kan denna film ta dig vidare i din förståelse….

8 Comments

 1. Sofia Hult

  Jag ska nog testa o se hur långt jag kommer med min andning. Detta har jag aöfrig tänkt på förrän just nu när jag satt och läste detta inlägget.
  Detta vaR en rolig läsming

  Reply
  • therese@mabon.se

   Heja oss?
   Och nyfiken på NÄR du når hela vägen, för jag vet att det går!

   Reply
 2. Liw

  Åh intressant! Jag brinner ju för att hålla kontakt med sitt underliv men är själv dålig på närvarande andning. Det är något jag vill utveckla. Tack för att du påminde mig ? Det är härligt att du utvecklat denna delen hos dig själv…

  Reply
  • therese@mabon.se

   Träna på den du så ska du se att du även kan komma att nå till orgasmer enklare och enklare. 🙂

   Reply
 3. Lucy

  Heja dig:)

  Reply
 4. Helena Roth

  Jodå sörru, det kan jag allt.
  Andningen har jag lärt mig bla av allt sjungande jag gjort under åren, men de senaste årens mediterande har fördjupat det… eller kanske snarast gjort mig mer medveten om dess kraft. För det är verkligen kraft i andning! (Liv! Spiritus!)

  Reply
  • therese@mabon.se

   Härligt och ja, körsång ger bra andningsträning hela vägen ner dit ?

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *