att inte kunna hålla käften

by | Jun 20, 2018 | Artiklar | 5 comments

Ganska länge nu så har jag liksom INTE kunnat INTE säga vad jag vill, eller enklare uttryckt inte kunnat hålla käften. Fast ibland så gör jag det och då blir det inte bra.
Och när jag säger vad jag tycker så blir det inte heller alltid bra.

Nu kan jag inte längre ta ansvar för andra än mig i detta. Först behöver jag att säga det jag behöver säga. Sen efter det kan jag vara kvar och hjälpa mig och dig i det som jag sagt och i hur det har tagits emot.

Du ska veta att det är ett jobb som kräver en massa mod, styrka, kraft och handling. Det är inget som snotts ihop på en kafferast liksom. Långt därifrån.

Så när jag stötte på bilden och texten nedan på min 49-årsdag tillika dagen efter en lång session hos min healer med just ett innehåll kring bland annat detta, då kan inte jag längre styra. Då låter jag min bubbla brisera och min rök att sippra ut i etern.

You are powerful beyond belief. This bursting will be effortlessly done by spirit as you move into your purpose. Notice how, when living your truth bursts into the “air” and effortlessly dissipates it, and becomes a new combination of molecules in that patch of air as it blends and clears. Effortlessly, freely, evenly, entirely blends. This burst will feel like freedom, joy, abundance, play, expansion, in all moments, and a Love that begs to be shared! Focus on those qualities, and watch how fears seem to quiet and fade naturally just as this smoke frees itself from its confines. Stay in your lane and stay in your JOY. Its where the magic happens, promise. Get excited!

@merkkabalighthealing

5 Comments

 1. Anna / Boihusbil

  Så länge en inte kommenterar någon annans person anser jag att en kan ta precis den plats en vill o behöver. Så kom igen bara, shout it out 🙂

  Reply
  • therese@mabon.se

   Tack! Och nej, det var länge sen det kom sådana kommentarer ur mig.

   Reply
 2. Charlotte

  Alltså så härligt tänker jag…. visst kan det vara läskigt… men samtidigt… världen och du vill väl ha dig precis som du är?

  Reply
 3. Emma

  De var några årsedan de kom sånna groder från mig 🙂

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *